Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η πρώτη ενδεκάδα Τερίμ στον Παναθηναϊκό - Η έκπληξη και το απρόοπτο της τελευταίας στιγμής (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-03 20:00:00

Η πρώτη ενδεκάδα Τερίμ στον Παναθηναϊκό - Η έκπληξη και το απρόοπτο της τελευταίας στιγμής (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Η πρώτη ενδεκάδα Τερίμ στον Παναθηναϊκό - Η έκπληξη και το απρόοπτο της τελευταίας στιγμής (ΦΩΤΟ)

Λίγη ώρα πριν την σέντρα του αγώνα των Πρασίνων με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο ο νέος, Τούρκος, τεχνικός του Παναθηναϊκού έκανε γνωστές τις επιλογές του για την βασική ενδεκάδα.

Παναθηναϊκός: Με τον Μπρινιόλι τελικά κάτω από τα δοκάρια, αντί του Λοντίγκιν όπως ανέφεραν τα ρεπορτάζ, αλλά και τον Πέρεθ να παίρνει θέση στη βασική ενδεκάδα θα αγωνιστούν οι Πράσινοι στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως έγινε γνωστό λίγο πριν την πρώτη σέντρα της αναμέτρησης στη Λεωφόρο, ενώ ο Χουάνκαρ έμεινε εκτός αποστολής την τελευταία στιγμή μιας και ταλαιπωρείται από ίωση.

Πιο συγκεκριμένα στο τέρμα θα είναι ο Μπρινιόλι, με την άμυνα να αποτελείται από τους Βαγιαννίδη, Αράο, Γεντβάι και Μλαντένοβιτς. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Βέλεθ και Βιλένα, ενώ στην τριάδα πίσω από τον Ιωαννίδη θα βρίσκονται οι Αϊτόρ, Μαντσίνι και Μπερνάρ.

Η ενδεκάδα που θα έχει ο Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Αράο, Μλαντένοβιτς, Πέρεθ, Βιλένα, Μαντσίνι, Μπερνάρ, Αϊτόρ, Ιωαννίδης.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags