ΑΕΚ: Για την κατάσταση του Λιβάι Γκαρσία μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για τις μεταγραφικές σκέψεις που υπάρχουν στην Ένωση μίλησε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Λιβάι έχει δεχτεί ένα χτύπημα, δεν πρόκειται για θλάση. Στο Κύπελλο δεν θα έπαιζε βασικός, αλλά τώρα δεν θα είναι ούτε στον πάγκο. Θα δούμε μετά τη ρεβάνς με τον Άρη πώς θα είναι και αν μπορεί να προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο», τόνισε.

Για την ενδεκάδα με Άρη: «Οι 8-9 θα είναι παίκτες που δεν ήταν βασικοί με τον Παναθηναϊκό. Ο Αθανασιάδης θα επιστρέψει στο τέρμα, πλάγια μπακ θα είναι ο Πήλιος και λογικά ο Σιντιμπέ, στην άμυνα πιθανώς να παίξει ο Κάλενς μαζί με τον Μήτογλου. Ο Γιόνσον είναι σίγουρος και δίπλα του θα βάλει τον Μάνταλο, εκτός κι αν τον κρατήσει για πίσω από τον φορ. Υπάρχει και ο Αραούχο, ο Πισάρο, ο Πόνσε... Πιστεύω πως η ομάδα αυτή είναι ικανή να πάρει την πρόκριση», ανέφερε.

Για τον Νταμπάνοβιτς: «… δεν θα υπάρξει απάντηση στον Παναθηναϊκό. Ο ορισμός του Μαυροβούνιου είναι εκτός τόπου και χρόνου, έχει κάνει πολλά λάθη όσες φορές έχει οριστεί, και σε βάρος της ΑΕΚ. Δεν ξέρω τώρα πώς θα ανταποκριθεί έχοντας και τόση πίεση. Μακάρι να δήλωνε κώλυμα και να συμφωνούσαν οι ομάδες να σφυρίξει-για παράδειγμα-ο Σιδηρόπουλος».

Για τα μεταγραφικά: «… η ΑΕΚ κάνει συζητήσεις, ψάχνει παίκτες που μπορεί να τη βοηθήσουν και μετά το καλοκαίρι. Πιστεύω πως θα γίνουν μία ή δύο μεταγραφές ως τις 31 Ιανουαρίου. Ο Δημήτρης Γιαννούλης δεν έχει αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά αν το κάνει η ΑΕΚ θεωρώ πως θα είναι στις επιλογές του, μπορεί και πρώτη», είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από Γουέστ Χαμ τζάμπα στον Ολυμπιακό, τον έδιωξαν και τώρα πωλείται 5 εκατ. - Διπλή... κλοπή από ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!