Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πάει για νέο κόλπο στα χαφ ο Ολυμπιακός - Επαφές Άλβες για "εγκεφαλικό 6-8άρι" - Αξία στα 6 εκατ.! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-22 11:45:00

Πάει για νέο κόλπο στα χαφ ο Ολυμπιακός - Επαφές Άλβες για "εγκεφαλικό 6-8άρι" - Αξία 6 εκατ.! (Vid)

Sportdog Team
Πάει για νέο κόλπο στα χαφ ο Ολυμπιακός - Επαφές Άλβες για "εγκεφαλικό 6-8άρι" - Αξία 6 εκατ.! (Vid)

Μπορεί οι Ερυθρόλευκοι να απέκτησαν Τσικίνιο και Όρτα για την μεσαία γραμμή, όμως δεν αποκλείεται ακόμη μία κίνηση από Τουρκία... μεριά.

Μεταγραφικός "οργασμός" στις τάξεις του Ολυμπιακού, καθώς μετά τους Αντρέ Όρτα και Τσικίνιο, δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμη μία προσθήκη για τον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα "sayfahaber", οι Πειραιώτες έχουν επανέλθει για την περίπτωση του Μιγκέλ Κρέσπο της Φενέρμπαχτσε και μάλιστα γίνεται λόγος για συνάντηση του εκπροσώπου του παίκτη με τον τεχνικο διευθυντή των Ερυθρόλευκων, Πέδρο Άλβες, στην Αθήνα.

Πρόκειται βέβαια για πολύπειρο ποδοσφαιριστή, στα 27 του χρόνια, που μπορεί να παίξει με ευχέρεια ως "εξάρι", ως "οκτάρι", αλλά και ως "δεκάρι", αν χρειαστεί. Μάλιστα, φαίνεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στον Ολυμπιακό, λόγω και της συμμετοχής του στο Europa Conference League.

Η χρηματιστηριακή του αξία, όπως αναφέρει το transfermarkt, ανέρχεται στα 6 εκατομμύρια ευρώ και μένει να δούμε αν οι Πειραιώτες θα προχωρήσουν σε επίσημη πρόταση προς τη Φενέρ, η οποία τον δεσμεύει με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρούχας για το πέναλτι Ολυμπιακού: "Αψυχολόγητο" - Ξεκάθαρος για τις "φωνές" στο Βόλος-ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags