Facebook Pixel ’’Ο Κωνσταντέλιας αποκτά στοιχεία του Τάισον - Θα έλεγα ψέματα, αν έλεγα πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι φαβορί’’
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-30 08:32:00

’’Ο Κωνσταντέλιας αποκτά στοιχεία του Τάισον - Θα έλεγα ψέματα, αν έλεγα πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι φαβορί’’

Sportdog Team
’’Ο Κωνσταντέλιας αποκτά στοιχεία του Τάισον - Θα έλεγα ψέματα, αν έλεγα πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι φαβορί’’

Για τον ΠΑΟΚ και τους παίκτες της ομάδας του Λουτσέσκου μίλησε ο παλαίμαχος άσος.

Ο Βεριντιάνο Μαρσέλο, βετεράνος ποδοσφαιριστής της Ξάνθης και της ΑΕΚ, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τα κατορθώματα του Τάισον και όχι μόνο!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήξεραν όλοι τι παίκτης ήταν ο Τάισον, γιατί είχε αγωνιστεί με κορυφαίους παίκτες όπως ο Γουίλιαν και ο Λουίζ Αντριάνο. Του έκαναν καλό τα χρόνια που ήταν στην Ουκρανία. Είναι ποδοσφαιριστής που δένεται με τις ομάδες, αγαπάει την δουλειά του. Ο κόσμος, επίσης, τον αγαπάει και νομίζω ότι ήρθε εδώ στην Ελλάδα για παραπάνω από ένα χρόνο. Θεωρώ ότι θα μείνει. Η Ουκρανία τον έκανε επαγγελματία, δεν είναι από τους Βραζιλιάνους που από την χώρα μας ήρθε κατευθείαν στην Ελλάδα».

Για την ικανότητα του Τάισον με την μπάλα στα πόδια: «Νομίζω ότι είναι περισσότερο από διδασκαλία. Ο Τάισον κάνει καλό στον ΠΑΟΚ γιατί τον βλέπουν και τα νέα παιδιά. Βλέπω τον Κωνσταντέλια ότι σιγά σιγά αποκτά στοιχεία του Τάισον. Μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερος ο Κωνσταντέλιας. Σίγουρα θα προσφέρει πολλά πράγματα ακόμη και θα ενδιαφερθούν ομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Υποχρεωμένος ο ΠΑΟΚ με αυτό το ρόστερ να πάρει τον τίτλο - Συνταξιούχος ο Τερίμ, έκανε... καφενείο τον ΠΑΟ"!

Ο Τάισον είναι ένα παράδειγμα για τα μικρά παιδιά. Έχει θράσος και δουλεύει πολύ. Αν κάποιος έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του είναι ό,τι καλύτερο. Ένα κομμάτι του ΠΑΟΚ είναι χτισμένο πάνω στον Τάισον. Αλλά όποιος και να μπει στην ενδεκάδα ενσωματώνεται στον σχηματισμό. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που δεν πάει να κλέψει, πάει να παίξει ποδόσφαιρο και αυτό είναι μου αρέσει. Εχει τους παίκτες για να το κάνει και το κάνει. Οι παίκτες ακούν και μαθαίνουν από τον προπονητή και αυτό το βλέπουμε. Δεν τον έχω γνωρίσει από κοντά τον Τάισον, αλλά ξέρω τι έχει προσφέρει στο ποδόσφαιρο».

Για την μάχη του τίτλου: «Θα έλεγα ψέματα, αν έλεγα ότι δεν είναι φαβορί. Είναι πρώτος, αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα. Ελπίζω ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει να μας προσφέρει καλό ποδόσφαιρο και γιατί όχι να μην πάρει το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags