Facebook Pixel Αριστομένης Κουτσιαύτης: Θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε! Κουτσιαύτης για το ΠΑΟΚ-ΠΑΟ - "Θέατρο ο Μπακασέτας για να πάρει πέναλτι"
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-30 16:09:00

Θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε! Κουτσιαύτης για το ΠΑΟΚ-ΠΑΟ - "Θέατρο ο Μπακασέτας για να πάρει πέναλτι"

Sportdog Team

Σε μια τοποθέτηση που θα συζητηθεί προχώρησε ο παλαίμαχος διαιτητής, για τη φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο πρώην διαιτητής της Super League, Αριστομένης Κουτσιαύτης, σχολιάζοντας τις επίμαχες φάσεις στο κανάλι «Action», δήλωσε πως ο Τάσος Μπακασέτας έκανε θέατρο στην φάση του πέναλτι στο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, παρότι από το ριπλέι φαίνεται ξεκάρο πάτημα του Τάισον με τις τάπες στον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

«Αρχικά ο διαιτητής δε δίνει παράβαση, μετά έκανε ανασκόπηση της φάσης. Λανθασμένη απόφαση του διαιτητή, δεν υπάρχει παράβαση, η επαφή είναι μικρή. Δεν ρίχνει τον παίκτη του Παναθηναϊκού, έπρεπε να δοθεί θέατρο. Το εκμεταλλεύθηκε για να κερδίσει την παράβαση. Επαφές τέτοιες συμβαίνουν πολλές. Δεν πρέπει να δείχνονται αυτές οι φάσεις σε αργή κίνηση», ανέφερε ο Κουτσιαύτης.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags