Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αποθέωσε Κοτάρσκι πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ - "Πιο ώριμος φέτος - Καλό βήμα μια μεταγραφή στην..."
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-31 06:10:00

Αποθέωσε Κοτάρσκι πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ - "Πιο ώριμος φέτος - Καλό βήμα μια μεταγραφή στην..."

Sportdog Team
Αποθέωσε Κοτάρσκι πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ - "Πιο ώριμος φέτος -  Καλό βήμα μια μεταγραφή στην..."

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε πρώην τερματοφύλακας του Δικεφάλου του Βορρά, όπου αναφέρθηκε στην παρουσία του Κροάτη γκολκίπερ τη φετινή σεζόν.

Ντάνι Φερνάντες: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ και μίλησε για την εμφάνιση του Ντομινίκ Κοτάρσκι κόντρα στον Παναθηναϊκό και την εξέλιξη που έχει ο Κροάτης τερματοφύλακας από τη μέρα που πάτησε το πόδι του στην Τούμπα.

«Είναι άλλος τερματοφύλακας από παλιότερα, είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στο πρωτάθλημα. Είναι σταθερός, είναι πιο ώριμος τη φετινή χρονιά. Έχει εξελιχθεί σωματικά από τη μέρα που ήρθε, είναι ήρεμος και άνετος κάτω από τα δοκάρια. Τοποθετεί πολύ σωστά το κορμί του κάτω από την εστία, είναι ποιοτικός τερματοφύλακας. Το γκρουπ δουλεύει πολύ καλά, ο Λουτσέσκου δουλεύει πολύ καλά με την ομάδα και αυτό έχει φανεί και στη δουλειά του Κοτάρσκι. Είναι φυσιολογικό με τις εμφανίσεις του να έχει ενδιαφέρον από ομάδες εκτός Ελλάδας, νομίζω μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε χώρα και να πάρει μεταγραφή. Η Αγγλία είναι ένα καλό βήμα για το παιδί», είπε ο Ντάνι Φερνάντες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η τεράστια πρόταση της ΑΕΚ για να υπογράψει σήμερα Λιούμπισιτς - Έρχεται για χαφ, αλλάζει σύστημα ο Αλμέιδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags