Facebook Pixel ΕΠΟ: Τότε θέλει η ΕΠΟ να γίνουν τα ημιτελικά του Κυπέλλου - Διαφωνία με Cosmote - Αποφασίζει τα πάντα η UEFA
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-30 21:00:00

Τότε θέλει η ΕΠΟ να γίνουν τα ημιτελικά του Κυπέλλου - Διαφωνία με Cosmote - Αποφασίζει τα πάντα η UEFA

Sportdog Team
Τότε θέλει η ΕΠΟ να γίνουν τα ημιτελικά του Κυπέλλου - Διαφωνία με Cosmote - Αποφασίζει τα πάντα η UEFA

Στον αέρα είναι ακόμα οι ημερομηνίες για τους αγώνες για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μιας και η Ομοσπονδία δεν έχει ανακοινώσει κάτι.

ΕΠΟ: Ένα βήμα μακριά από τα ημιτελικά του Κυπέλλου βρισκόμαστε και ακόμα η Ομοσπονδία δεν έχει ανακοινώσει τις ημερομηνίες που θα λάβουν χώρα οι αναμετρήσεις, με τους ανθρώπους της πάντως να σκέφτονται αυτές να γίνουν στις 14 και 22 Φεβρουαρίου, περιμένοντας όμως το ΟΚ από την UEFA μιας και τις ίδιες ημερομηνίες είναι προγραμματισμένες ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Την ίδια στιγμή η Comoste διαφωνεί με την ΕΠΟ, μιας και από την πλευρά της επιθυμούσε οι αγώνες να διεξαχθούν στις 7 Φεβρουαρίου, παρόλα αυτά η απουσία του κόσμου από τα γήπεδα αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα και τα πάντα θα κριθούν από το τι θα αποφασίσει η UEFA για τις ημερομηνίες που έχει προτείνει η Ομοσπονδία, με τα παιχνίδια, αν δώσει το ΟΚ, να γίνονται νωρίς το απόγευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην Αθήνα ο CEO του Ερ. Αστέρα, συζητάει για Χουάνγκ - Η πρόταση της ΑΕΚ, ούτε να... ακούει για Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags