Facebook Pixel AEK - Ρόμπερτ Λιούμπισιτς: "Μπλόκο" BBB στη μεταγραφή Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ - Συμφώνησαν στα 3 εκατ., 50-50 για να έρθει Ελλάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-30 21:18:00

"Μπλόκο" BBB στη μεταγραφή Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ - Συμφώνησαν στα 3 εκατ., 50-50 για να έρθει Ελλάδα!

Sportdog Team
"Μπλόκο" BBB στη μεταγραφή Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ - Συμφώνησαν στα 3 εκατ., 50-50 για να έρθει Ελλάδα!

Οι οργανωμένοι δεν θέλουν να πουλήσουν στην Ένωση και η διοίκηση της Ντιναμό αναγκάστηκε να ακυρώσει την καταρχήν συμφωνία. Πιέζει ο Αλμέιδα για να πάρει τον παίκτη. Ρεπορτάζ Sportdog.gr
 

Η... ήρεμη ,στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ΑΕΚ σήμερα έβαλε μπρος τις μηχανές της και προσπάθησε να κλείσει τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο Ματίας Αλμέιδα θέλει ''λυσσασμένα'' τον Λιούμπισιτς, τον οποίο αντιμετώπισε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Τότε, ο Αργεντινός κόουτς τον ξεχώρισε και έδωσε το σήμα για την απόκτησή του. Η Ένωση τα έπαιξε όλα για όλα και παρότι οι διαπραγματεύσεις φάνηκαν να οδεύουν προς τέλμα, στο ''κιτρινόμαυρο'' στρατόπεδο αποφάσισαν να ικανοποιήσουν όλους τους όρους του κροατικού συλλόγου αφού πριν τα είχαν βρει με τον ποδοσφαιριστή!

Συμφωνία σε πρώτο χρόνο με Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Λιούμπισιτς!

Η ΑΕΚ, λοιπόν, κατέθεσε πρόταση 3 εκατομμυρίων ευρώ στην Ντιναμό, συν τα όποια μπόνους ενώ επέτρεψε στην Ζάγκρεμπ να διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης για τον Κροάτη μέσο. Να σημειώσουμε πως οι δύο σύλλογοι δεν επικοινωνούν ευθέως, αλλά με διαμεσολαβητές. Στον Λιούμπισιτς οι πρωταθλητές Ελλάδας έδιναν 580.000 ευρώ συμβόλαιο, το οποίο η πλευρά του ποδοσφαιριστή αποδέχθηκε. 

Η κροατική ομάδα δεν είπε όχι στην πρόταση που έλαβε από την Ένωση, αλλά η συμφωνία χάλασε για άλλο λόγο. Τουλάχιστον σε πρώτο χρόνο μιας και οι πιθανότητες για την ολοκλήρωση του πολυπόθητου deal είναι 50-50!

Το... εμπόδιο των Bad Blue Boys!

Που κολλάει η ιστορία; Στις αντιδράσεις των οργανωμένων της Ντιναμό οι οποίοι αντιτίθενται στην παραχώρηση του Λιούμπισιτς. Θυμίζουμε πως το περασμένο καλοκαίρι οι χούλιγκας των Κροατών είχαν έρθει στην Ελλάδα και έξω από την OPAP Arena, ο Μιχάλης Κατσούρης είχε δολοφονηθεί. Το μίσος από τους Bad Blue Boys προς την Ένωση είναι έντονο και προς το παρόν ο λόγος που δεν τελειώνει η μεταγραφή. Στην ΑΕΚ, πάντως, συνεχίζουν να πιστεύουν για αίσιο φινάλε στην υπόθεση και είναι αποφασισμένοι να το πάνε μέχρι τέλους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην Αθήνα ο CEO του Ερ. Αστέρα, συζητάει για Χουάνγκ - Η πρόταση της ΑΕΚ, ούτε να... ακούει για Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags