Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου. Ο ρεπόρτερ αναφέρθηκε στο άνετο 5-0 επί του Πανσερραϊκού, που σφράγισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson και το αντάμωμα με τον Παναθηναϊκό εκεί και στάθηκε στον Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος έκανε άλλο ένα μαγικό, θυμίζοντας Κούδα!

Όπως σχολίασε, «έχει δυναμώσει πάρα πολύ ο Κωνσταντέλιας, αλλά είναι βελτιωμένος και στα τελειώματά του. Πρόκειται για μία ποδοσφαιρική ευφυία, που έχει προτεραιότητα την πάσα και είναι, πλέον, ο πρώτος σε τελικές. Έχει αλλάξει το παιχνίδι του και συνεχώς βελτιώνεται»!

 

Από εκεί και πέρα αναφέρθηκε στο «τρομακτικό», όπως το χαρακτήρισε, πρόγραμμα του ΠΑΟΚ από τις 11 Φεβρουαρίου έως και τις 25 του μήνα, καθώς έχει τέσσερα σερί ντέρμπι με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό (Κύπελλο) και Ολυμπιακό.

«Δεν έχει προηγούμενο αυτό για ελληνική ομάδα», σχολίασε, πρόσθεσε ότι όλοι είναι υγιείς ενόψει Ατρομήτου, ενώ για τον Γιόνι Ότο ανέφερε πως οι εξετάσεις του είναι εξαιρετικές για ποδοσφαιριστή που δεν έχει παίξει αρκετά φέτος και «πολύ σύντομα θα τον δούμε».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στέλνει μήνυμα στον Λουτσέσκου! "Βάλε με μέσα" - Μεγάλο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ - "Ατυχία" με Κωνσταντέλια