Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Εξώδικο σε Λουτσέσκου (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-01 13:07:00

Στα άκρα η κόντρα ΠΑΟ με ΠΑΟΚ! Εξώδικο σε Λουτσέσκου: "Ανακάλεσε τώρα" - Δείτε σε ΒΙΝΤΕΟ όσα είχε πει!

Sportdog Team

Πρωτοφανής κίνηση από το Τριφύλλι, που στρέφεται εναντίον του προπονητή του Δικεφάλου μετά τα όσα έγιναν στο μεταξύ τους ντέρμπι στην Τούμπα και όχι μόνο.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέστειλε εξώδικο στον Ραζβάν Λουτσέσκου, προκειμένου να σταματήσει, αλλά και να ανακαλέσει τις συνεχιζόμενες δημόσιες τοποθετήσεις του εις βάρος του «τριφυλλιού»!

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έλεγαν χαρακτηριστικά: «Προσβάλλει τον σύλλογό μας στον μέγιστο βαθμό. Αρχής γενομένης από την κρυστάλλινη και πεντακάθαρη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Ρουμάνος προπονητής αλλοιώνει συστηματικά την πραγματικότητα, εφευρίσκοντας μονίμως εναντίον της ομάδας του διαιτητικές αποφάσεις, κάνοντας, παράλληλα, λόγο για δήθεν εύνοια του Παναθηναϊκού».

Και συνεχίζουν: «Δεν χρειάζεται να τονιστεί το πόσο έχει υποφέρει ο Παναθηναϊκός από τη ''δράση'' του παρασκηνίου και αυτονόητα πόσο τον προσβάλει οποιαδήποτε ταύτιση ή σύνδεση με μεθόδους ξένες προς εμάς.

Όλο αυτό το διάστημα κάναμε μεγάλη υπομονή, αλλά επειδή το ποτήρι ξεχείλισε, χρησιμοποιούμε τον μοναδικό τις τρόπο με τον οποίο όλα αυτά τα χρόνια πορευόμαστε, αυτόν της νομικής υπεράσπισης για την αποκατάσταση της πραγματικής αλήθειας και όχι των προσβλητικών αφηγημάτων
».

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ όσα είχε πει μετά την Τούμπα!
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτη φορά ο Τερίμ... πάντρεψε τον δικό του Παναθηναϊκό με του Γιοβάνοβιτς - Δεν ήταν τυχαίο του Μλαντένοβιτς
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags