Facebook Pixel Ολυμπιακός: Χάλασαν μεταγραφή Κοβάσεβιτς οι Καρβαλιάλ, Άλβες
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-06 15:38:00

Χάλασαν μεταγραφή Κοβάσεβιτς οι Καρβαλιάλ, Άλβες - Αποφασίζει για προπονητή και... αποδυτήρια με Καρεμπέ!

Οι Μιχείες

Θα ήταν ήδη στο Λιμάνι, όμως οι Προτογάλοι έφεραν άλλον παίκτη. Ο Ευάγγελος Μίχος γράφει για την πρώτη αποστολή του Σέρβου Αθλητικού Διευθυντή στο Λιμάνι, για τον νέο ρόλο του Γάλλου, αλλά και για τον παίκτη που "δούλεψε" να φέρει ο Ντάρκο, αλλά... έκοψε ο προκάτοχός του και ο προπονητής.
 

ΖΙΦΚΟΒΙΤΣ: Να πουλήσει Φεβρουάριο μήνα τον Σέρβο αρχηγό του ο ΠΑΟΚ στην Κράσνονταρ ενώ πάει φούλ για πρωτάθλημα, έτσι κι αλλιώς δεν έπαιζε (με την καμία όμως). Ούτε βέβαια θα πήγαινε ο Ζίφκοβιτς στην Ρωσία. Από εκεί και πέρα αυτό που ξέρει και λέει η πολύ ενημερωμένη ελληνική πιάτσα agents, είναι πως ο ιδιοκτήτης της Κράσνονταρ δεν πρόκειται να πάρει παίκτη που θέλει ή του έχει προτείνει ο Βλάνταν Ιβιτς!! Ακόμη κι αν ο Ιβιτς του ζητήσει τον Μέσι και μπορούσε να του τον πάρει, ο Ρώσος πρόεδρος θα τον έκοβε! Είτε μιλάγαμε το καλοκαίρι για Μαντσίνι, είτε τώρα για τον Ζίφκοβιτς.Τελεία και παύλα. Ο προεδρος για κάποιο λόγο δεν εμπιστεύεται τον Ιβιτς στα μεταγραφικά, παρότι από το ξεκίνημα της σεζόν ο ικανότατος Σέρβος τεχνικός έχει την Κράσνονταρ στην κορυφή του ρωσικού πρωταθλήματος και την πάει φούλ για κούπα

ΡΑΝΤΟΝΙΤΣ/ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ: Τώρα όλοι στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού επιβεβαιώνουν πως την μεταγραφή του διεθνή Σέρβου εξτρέμ έκοψε/σταμάτησε ο Καρβαλιάλ, ότι δηλαδή αποκαλύψαμε εμείς από την προηγούμενη εβδομάδα! Για να ... ζητήσει μετά εξτρεμ και να έρθει ο "δικός" του Καμπράλ, επίσης δεξιοπόδαρος που παίζει αριστερό εξτρέμ όπως ο Ράντονιτς! Ο Καρβαλιάλ διατύπωσε πολλές ενστάσεις για τον Ράντονιτς, που αντί για την αγαπημένη του Γλυφάδα τελικά συμβιβάστηκε με την Μαγιόρκα. Και πάμε στην είδηση: ο Κοβάσεβιτς πριν ακόμη αναλάβει αθλητικός διευθυντής στον Ολυμπιακό ήταν που έτρεξε στο  100%την μεταγραφική υπόθεση Ράντονιτς, που θα γινόταν αν δεν ήταν οι Καρβαλιάλ/Άλβες. 

ΔΙΔΥΜΟ: Η πρώτη σημαντική αποστολή του Κοβάσεβιτς μαζί με τον Καρεμπέ αφού αυτοί οι δυο βγαίνουν πλέον μπροστά (ο Γάλλος, που συμπλήρωσε 11 χρόνια στο κλαμπ, τελευταία λόγω των Πορτογάλων βρισκόταν στην απέξω), είναι να κάνουν ομάδα/γκρούπ τον Ολυμπιακό. Θα πρέπει να... φτιάξουν τα αποδυτήρια, που δεν είναι καλά κι αυτό φαίνεται.  

Ασφαλώς και δεν θα είναι εύκολο, να κάνουν ό,τι δεν μπόρεσαν από το ξεκίνημα της σεζόν οι Κορδόν-Μαρτίνεθ και το τελευταίο δίμηνο οι Άλβες-Καρβαλιάλ. Και οι δύο βέβαια γνωρίζουν άριστα από Ρέντη κι Ολυμπιακό, έχουν παίξει μπάλα στο κορυφαίο επίπεδο, κατά συνέπεια και αντίστοιχες παραστάσεις. Και οι δύο όμως, είναι αυθεντικοί ποδοσφαιράνθρωποι, στους οποίους ο Μαρινάκης έχει μεγάλη εμπιστοσύνη και... σεβασμό.

Από εκεί και πέρα οι Κοβάσεβιτς/Καρεμπέ κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα, θα πρέπει να αποφασίσουν για το θέμα του προπονητή. Μια απόφαση πάρα πολύ κρίσιμη, καθώς από το Ρέντη τους τελευταίους 19 μήνες έχουν περάσει 6 προπονητές (κατά μέσο όρο ένας κόουτς ανα τρείς μήνες)!

ΥΓ. Τον Καρβαλιάλ δεν τον διάλεξε ο Άλβες για τον Ολυμπιακό, αν και ήταν ένας από τους τέσσερις Πορτογάλους προπονητές που είχε προτείνει.. Και τους δύο ουσιαστικά πρότεινε/πέρασε ο Μέντες στον Ολυμπιακό...

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η επόμενη κίνηση Μαρινάκη μετά τον Κοβάσεβιτς - "Σύννεφα" για Καρβαλιάλ, τα πρώτα ονόματα για Ολυμπιακό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags