Facebook Pixel "Έκρηξη" Αλαφούζου για διαιτησία, κυβέρνηση και... παραρτήματα
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-17 23:02:00

"Έκρηξη" Αλαφούζου για διαιτησία, κυβέρνηση και... παραρτήματα: "Κυνηγούν τον Παναθηναϊκό - Ντροπή"! (Vid)

Sportdog Team
"Έκρηξη" Αλαφούζου για διαιτησία, κυβέρνηση και... παραρτήματα: "Κυνηγούν τον Παναθηναϊκό - Ντροπή"! (Vid)

Ξέσπασε μετά τη γκέλα με τη Λαμία για πέναλτι, καθυστερήσεις, τους...φοβισμένους διαιτητές και τις "θυγατρικές ομάδες" στο πρωτάθλημα!

Γιάννης Αλαφούζος: Τεράστιος ήταν ο εκνευρισμός του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού μετά τον αγώνα των Πρασίνων κόντρα στη Λαμία, καθώς με δηλώσεις του έριξε... βόμβες κάνοντας λόγο για "ομάδες με θυγατρικές", λέγοντας ότι η διαιτησία είναι κάκιστη, ενώ σημείωσε πως το Υπουργείο Αθλητισμού είναι ανίκανο βάζοντας στην εξίσωση και τα μέτρα που πάρθηκαν για την καταπολέμηση της βίας.

"Θέλω να διαμαρτυρηθώ και για τη διαιτησία. Το πρωτάθλημα για να είναι αξιόπιστο, να έχει επιτυχία και κόσμο πρέπει οι ομάδες να αντιμετωπίζουν τις ίδιες συνθήκες. Έχουμε ομάδες που έχουν θυγατρικές ομάδες, διαιτησίες περίεργες, οι διαιτητές φοβούνται. Υπάρχουν διαιτητές που φοβούνται.

Όλοι οι βασικοί μας αντίπαλοι φωνάζουν γιατί παίρνουμε πέναλτι. Σήμερα εκτός από τα αμφισβητούμενα πέναλτι δόθηκαν αστείες καθυστερήσεις. Το λέω και για την ΚΕΔ και για όλους είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει. Έχουμε τα βλακώδη μέτρα της κυβέρνησης κερασάκι στην τούρτα, ένα άχρηστο υπουργείο που δεν ξέρει τι κάνει το αριστερό χέρι το δεξί. Δεν πάει καλά η κατάσταση δυστυχώς", είπε ο Γιάννης Αλαφούζος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν πούλησε οπαδιλίκι ο Πασχαλάκης, ανατροπή με Τζολάκη - "Πόρτα" Μασούρα, Φορτούνη σε ΠΑΟ, ΑΕΚ ΠΑΟΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags