Facebook Pixel Ατάκες... φωτιά παλαίμαχου του ΠΑΟΚ για Πασχαλάκη
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-20 13:56:00

Ατάκες... φωτιά παλαίμαχου του ΠΑΟΚ για Πασχαλάκη: "Δεν ήταν σωστή η συμπεριφορά του"

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά παλαίμαχου του ΠΑΟΚ για Πασχαλάκη: "Δεν ήταν σωστή η συμπεριφορά του"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά και πήρε θέση για τη συμπεριφορά του Έλληνα τερματοφύλακα στο ντέρμπι της Τούμπας.

Γιάννης Γκιτσιούδης: Στο Metropolis 95.5 μίλησε για τις ενέργειες του Πασχαλάκη στο ντέρμπι της Τούμπας ένας γνωστός γκολκίπερ που προσέφερε στον ΠΑΟΚ, ο οποίος κατά την διάρκεια του αγώνα της Τούμπας, όταν κράτησε την μπάλα από τον Τόμας και σε εκείνο το σημείο ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα μόνο στον Ισπανό επιθετικό του Δικεφάλου.

Δουλειά του Πασχαλάκη δεν είναι αυτή, δουλειά του είναι άλλη. Δεν φέρθηκε καλά στο παιχνίδι. Δεν είχε σωστή συμπεριφορά για παράδειγμα ο Πασχαλάκης, όταν έκρυβε την μπάλα από τον Μπράντον και την είχε στην αγκαλιά του. Και εκεί έκανε μία εσκεμμένη καθυστέρηση. Πήγε να δημιουργήσει και φασαρία για τον λόγο αυτό. Ενίσχυσε στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ την αντιπάθεια.

Εκείνος από την μεριά του μπορεί να έχει δίκαιο. Κάπου τον πείραξε. Όταν είσαι επαγγελματίας, θα ασχοληθείς με την ομάδα που κάνεις την συμφωνία. Πρέπει να κάνεις την δουλειά του, τίποτε άλλο.

Όσο για τον Κουλιεράκη που έπεσε σε δύο φάσεις, πάντοτε θα λέμε το σωστό. Δεν έπρεπε να πέσει τόσο εύκολα. Αυτό το κάνουν όλοι. Και παλαιότερα έπεφταν με βουτιά ορισμένοι παίκτες και ήταν λανθασμένες οι κινήσεις. Αλλά και οι διαιτητές έχουν δώσει το δικαίωμα με ορισμένες αποφάσεις που είχαν πάρει στο παρελθόν. Αφού όμως υπάρχει η τεχνολογία, δεν μπορείς να κοροϊδέψεις πλέον”, είπε ο Γιάννης Γκιτσιούδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα αλλάζει όλα ο Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό - Επιστρέφουν δύο... κομμένοι - Κίνηση έκπληξη μετά τον ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags