Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο 1ος για καλοκαίρι - Τον τσέκαρε ήδη ο Μεντιλίμπαρ (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-21 12:30:00

Ο πρώτος που "κύκλωσαν" στον Ολυμπιακό για το καλοκαίρι - Τον τσέκαρε ήδη από κοντά ο Μεντιλίμπαρ! (Vid)

του Παναγιώτη Νικολάου
Ο πρώτος που "κύκλωσαν" στον Ολυμπιακό για το καλοκαίρι - Τον τσέκαρε ήδη από κοντά ο Μεντιλίμπαρ! (Vid)

Σε θέση που ψάχνουν στο Λιμάνι τουλάχιστον δύο παίκτες! Στο Λιμάνι βρήκαν μπροστά τους δύο καλές περιπτώσεις ενόψει καλοκαιριού και ήδη το τμήμα scouting έπιασε δουλειά. Το Sportdog.gr αποκαλύπτει...

To όνομα του Μπαρνάμπας Βάργκα ήρθε πριν από λίγες ημέρες στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, μέσω τού Ευάγγελου Μίχου που αποκάλυψε στο sportdog ότι η περίπτωσή του είχε προκριθεί το περασμένο καλοκαίρι για τον Δικέφαλο. Αλλά, τελικά, είχε προτιμηθεί η περίπτωση του Αλί Σαμάτα.

Μεταξύ άλλων ο καλός συνάδελφος ανέφερε ότι "τον τιμολογούσαν για το εξωτερικό με transfer fee μίνιμουμ 1.300.000 ευρώ και προφανώς στην Τούμπα ήταν πολύ νωρίς για να έκλειναν από αρχές Ιουνίου τον βασικό τους στράικερ". Με αποτέλεσμα να μην έρθει ποτέ στην Ελλάδα.

Φαίνεται, όμως, ότι πλέον δεν είναι ο μοναδικός παίκτης από τη Φερεντσβάρος που έχει προκαλέσει ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς μετά από το παιχνίδι τού Ολυμπιακού με την ουγγρική ομάδα και οι Πειραιώτες βρήκαν κάποιον που θα μπορούσε να τους απασχολήσει.

Για αυτό και, όπως μάθαμε, υπήρχε μια σχετική κινητικότητα γύρω από την περίπτωσή του, καθώς αναμφίβολα ήταν παίκτης που έδειξε ότι έχει στοιχεία για να στηριχτεί πάνω του μια ομάδα επιπέδου όπως είναι ο Ολυμπιακός. Σε ποιον αναφερόμαστε; Στον τερματοφύλακα Ντένες Ντιμπούς, που στα 33 του χρόνια δείχνει ότι βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του.

 

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι είναι ο αρχηγός τής ομάδας, αλλά και φυσικά ο βασικός και αναντικατάστατος τερματοφύλακάς της. Είναι μέλος τής εθνικής ομάδας της Ουγγαρίας, έχει market value στα 2,5 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2027.

Θα μπορούσε να απασχολήσει τους Πειραιώτες το προσεχές καλοκαίρι; Κι αν, ναι, σε ποια τιμή; Προφανώς και ως αξία παίκτη θα μπορούσε να απασχολήσει, ως Νο2, αλλά αυτό θα κριθεί από τις εξελίξεις στην ομάδα: Θα μείνει και ο Τζολάκης μετά τον Πασχαλάκη στον Ολυμπιακό;

Με δεδομένο ότι το transfer fee τού Βάργκα, που είναι διεθνής Ούγγρος (όπως και ο Ντιμπούς), 29 ετών και γκολεαδόρ (σε καλύτερη και σε θεση που πληρώνεται καλά) ήταν στο 1,3 εκατ. ευρώ, στην περίπτωση του 33χρονου τερματοφύλακα σίγουρα η τιμή θα είναι πολύ πιο κάτω.

Πάντως, και ο Βάργκα έκανε γκελ σε αρκετούς στον Ολυμπιακό και συνηθίζεται ομάδες να ενδιαφέρονται για παίκτες και δη επιθετικούς που έχουν αντιμετωπίσει ως αντίπαλοι μεσούσης της σεζόν. Ο 29χρονος Ούγγρος στράικερ είναι Killer και οι Πειραιώτες δεδομένα το καλοκαίρι θα ψάχνουν για τουλάχιστον δύο επιθετικούς!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον... αέρα ο μισός Ολυμπιακός - Πρέπει να βάλει 44.5 εκατ. ο Μαρινάκης - "Κίνδυνος" για κορυφαία ονόματα!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags