Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 επί του Παναιτωλικού για την 24η αγωνιστική της Super League, σε ένα ματς που αγωνίστηκε ο Αλί Σαμάτα για το δεύτερο μέρος.
Παρά την σκληρή κριτική που δέχθηκε ο Τανζανός άσος, μετά το φινάλε της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, έπαιξε απέναντι στους Αγρινιώτες, περνώντας στη θέση του Στέφανου Τζίμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 81’’ τρόμου από τον ΠΑΟΚ του... 2019 - Θα μας ’’στείλει’’ ο Κωνσταντέλιας, άλλος είναι ο τύπος που δεν παίζεται!
Σύσσωμη η ομάδα του τον αγκάλιασε πριν την έναρξη του δευτέρου μέρους, δείχνοντας τη στήριξή της προς το πρόσωπό του. Κάτι αντίστοιχο έπραξε και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος μίλησε με τον Τανζανό στράικερ, προκειμένου να του τονώσει την αυτοπεποίθηση ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό.
Μάλιστα, ο Σαμάτα εκτίμησε ιδιαίτερα την κίνηση του μεγαλομετόχου της ''ασπρόμαυρης'' ΠΑΕ, όπως εκμυστηρεύτηκε στους ανθρώπους της ομάδας.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο