Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Νικολακόπουλος: "Καρφιά" για Τσιλούλη και ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-26 14:58:00

Νικολακόπουλος: "Καρφιά" για Τσιλούλη και ΑΕΚ - Τσακίρης: "Το λάθος Βόκολου το καταλαβαίνει κι ένα 5χρονο"!

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Καρφιά" για Τσιλούλη και ΑΕΚ - Τσακίρης: "Το λάθος Βόκολου το καταλαβαίνει κι ένα 5χρονο"!

Τι λένε σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ για τη μεταγραφή του Έλληνα άσου από τη Λαμία που προκάλεσε αντιδράσεις...

Σαν βόμβα έσκασε το βράδυ του Σαββάτου η αποκάλυψη του Ευάγγελου Μίχου στο Sportdog.gr, για την υπογραφή του Σωτήρη Τσιλούλη στην ΑΕΚ. Τη μεταγραφή επιβεβαιώνει περίπου 15 λεπτά μετά και ο Λεωνίδας Βόκολος στη συνέντευξη Τύπου και ξεκινάει η... καταιγίδα. "Φωνές", αντιδράσεις, σχόλια και τοποθέτηση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ ότι έχουν ενημερώσει τη Λαμία από τον Ιανουάριο.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μιλώντας στον ΣπορτΦμ για την υπόθεση του Σωτήρη Τσιλούλη, ανέφερε: «Το πιο ωραίο πράγμα του Σαββατοκύριακου, αυτό που είχε γούστο, είναι η υπόθεση Τσιλούλη. Βγήκε η ΑΕΚ όμορφα και ωραία και είπε ότι έχει ενημερώσει τη Λαμία από τον Ιανουάριο ότι συμφώνησε με τον Τσιλούλη, όμως η Λαμία δεν ενημέρωσε τον προπονητή της. Είναι λίγο, λίγο σημαντικό αυτό. Γιατί η Λαμία δήλωσε να λείψει στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Καρλίτος. Αν ο Βόκολος το ήξερε. Μεγαλύτερη πλάκα βέβαια έχει η δυσαρέσκεια της Λαμίας για Βόκολο, επειδή βγήκε και μίλησε. Και ο Βόκολος έχει βρει τον μπελά του, με όσα γράφουν εναντίον του, επειδή βγήκε και είπε μία αλήθεια».

Ακούστε μετά το 7.30’ στο παρακάτω βίντεο:

Θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα πήρε πάντως και ο Γιώργος Τσακίρης στην ίδια εκπομπή, μεταφέροντας ουσιαστικά την θέση της ΑΕΚ.

«Να ενημερώσω τους φίλους της ΑΕΚ πως είναι λογικό και ο Νικολογιάννης και ο Νικολακόπουλος να έχουν θέμα με τον Τσιλούλη. Λαμβάνω πάρα πολλά μηνύματα από τον κόσμο. Η ΑΕΚ τα έχει πει, μαζί σας είμαι κ εγώ δεν συμφωνώ. Αλλά ο καθένας έχει την άποψή του. Δεν έκανε κάτι μεπτό η ΑΕΚ. Είναι μία κατάσταση που προκαλεί εκνευρισμό, το καταλαβαίνω, δεν θέλουν να λένε για την ομάδα τους. Τα δεδομένα για τον Τσιλούλη είναι απλά. Η ΑΕΚ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό της και ενημέρωσε τη Λαμία, ενώ δεν έχει καμία υποχρέωση. Μπορούσε και η ΑΕΚ και ο παίκτης να κάνουν… αβαβά. Αν της έχουν κλείσει της ΑΕΚ παίκτες που λείπουν τα συμβόλαιά τους, δεν θα ενημερώσουν την ΑΕΚ. Μου φαίνεται… σώτο ότι δεν είχε ενημερωθεί ο Βόκολος. Το λάθος του Βόκολου το καταλαβαίνει κι ένα πεντάχρονο. Είτε έπρεπε να μιλήσει πριν το παιχνίδι είτε έπρεπε να μικήσει μετά και να παρουσιάσει τι έγινε. Και θα πρέπει να μη βιαζόμαστε, γιατί έχουμε βάλει τη Λαμία στα πλέι οφ και δεν είναι σίγουρο. Ας δούμε και μετά θα κρίνουμε. Ας περιμένουμε και θα δούμε πως θα γίνει η διαχείριση Τσιλούλη σε όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα. Το καταλαβαίνω γιατί το πήγαν στην ΑΕΚ, αλλά δεν έχει καμία σχέση. Έχει παίξει άλλες πέντε φορές με αντίπαλο τον Τσιλούλη, αλλά δεν θυμάμαι να έβαλε γκολ. Εμένα με ενδιαφέρει ότι τον Τσιλούλη τον ενέκρινε ο Αλμέιδα και το έκανε για την πίεση στην ανάκτηση της μπάλας και ότι παίζει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Και μετά για την ελληνοποίηση του ρόστερ».

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπόθεση Τσιλούλη: Τα "νόμιμα", τα (μη) ηθικά και ο... Βόκολος - Τα "πήρε" ο Καρπετόπουλος, ατάκες Χελάκη! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags