Facebook Pixel "Σφίγγα" για το μέλλον του ο Γιαννούλης - Τι φέρεται να είπε μετά το ματς
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-03 21:12:00

"Σφίγγα" για το μέλλον του ο Γιαννούλης - Τι φέρεται να είπε μετά το ματς της Νόριτς

Sportdog Team
"Σφίγγα" για το μέλλον του ο Γιαννούλης - Τι φέρεται να είπε μετά το ματς της Νόριτς

Στον... αέρα συνεχίζει να είναι το μέλλον του Έλληνα ποδοσφαιριστή στην αγγλική ομάδα, με τα ρεπορτάζ από το Νησί να συνεχίζουν τα δημοσιεύματα σχετικά με την απόφαση που θα πάρει.

Δημήτρης Γιαννούλης: Κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για το μέλλον του Έλληνα ποδοσφαιριστή μιας και το συμβόλαιό του με τη Νόριτς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ενώ τα Μέσα της Αγγλίας προεξοφλούν την αποχώρησή του από τα Καναρίνια, όμως ο ίδιος φέρεται μετά το τέλος του αγώνα με τη Σάντερλαντ να απάντησε πως ακόμα είναι νωρίς για πει κάτι.

Όπως είναι γνωστό η Νόριτς δίνει μάχη για την άνοδό της στην Premier League, ενώ τις τελευταίες ημέρες τα δημοσιεύματα σημειώνουν πως η αγγλική ομάδα έχει κάνει πρόταση ανανέωσης στον Έλληνα διεθνή, πιστεύοντας ότι αν τελικά έρθει η άνοδος τότε υπάρχουν πολλές περιπτώσεις να τον κρατήσουν.

Παράλληλα αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι "κλειδί" για τη φετινή Νόριτς, μετρώντας 34 συμμετοχές, ενώ δεν είναι λίγα τα ρεπορτάζ πως και η ΑΕΚ είναι στο... κυνήγι του, με τον Ματίας Αλμέιδα να φέρεται ότι έχει δώσει το ΟΚ για την απόκτησή, όμως την Ένωση να μην παίζει... μόνη της αφού ο ποδοσφαιριστής είναι στις λίστες και Παναθηναϊκού, Στουτγκάρδης και Άγιαξ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπογράφει τώρα με κορυφαίο όνομα ο Γιαννακόπουλος - Φέρνει και 5άρι - Φήμες ότι έκλεισε ο Ταβάρες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags