Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος μέσω της εκπομπής «Newsroom» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Ερωτηθείς από τον Τάσο Νικολόπουλο για τη σημερινή κλήρωση των playoffs της Stoiximan Super League, απάντησε μονολεκτικά «γελάω». Εδώ πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι το μεσημέρι είχε αναφερθεί στην πρόβλεψη ότι ο Ολυμπιακός στα δύο πρώτα του ματς θα έχει ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και δικαιώθηκε.
Μάλιστα, μεταξύ σοβαρού και αστείου είπε ότι η… μαγική σφαίρα μετά τη σημερινή κλήρωση, έδειξε ότι η Λίγκα θα αρνηθεί το αίτημα του Γκουστάβο Πογέτ για να αναβληθεί η 2η αγωνιστική των playoffs, η οποία περιλαμβάνει το ΑΕΚ-Ολυμπιακός, τρεις ημέρες μετά το Μακάμπι-Ολυμπιακός.
Για τα τελευταία νέα των Πειραιωτών σε ό,τι αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, είπε ότι ο Φορτούνης θα είναι στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ για το ματς της Πέμπτης με τη Μακάμπι για το Conference League, αλλά και ότι θα χάσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Ρέτσος λόγω καρτών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εύκολος αντίπαλος ο Ολυμπιακός, στο σκοτάδι ο Μεντιλίμπαρ - Έκλεισε ο κύκλος Τερίμ, εφιάλτης Γιοβάνοβιτς"
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο