Facebook Pixel Νικολακόπουλος: Η Λίγκα θα αρνηθεί το αίτημα για αναβολή 2ης αγωνιστικής
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-04 22:30:00

Νικολακόπουλος μετά την κλήρωση: "Γελάω… Η Λίγκα θα αρνηθεί το αίτημα Πογέτ για αναβολή της 2ης αγωνιστικής"

Sportdog Team
Νικολακόπουλος μετά την κλήρωση: "Γελάω… Η Λίγκα θα αρνηθεί το αίτημα Πογέτ για αναβολή της 2ης αγωνιστικής"

Ακούστε το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 με αφορμή τη σημερινή κλήρωση των playoffs της Stoiximan Super League, αλλά και το ρεπορτάζ ενόψει του Ολυμπιακός-Μακάμπι.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος μέσω της εκπομπής «Newsroom» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ερωτηθείς από τον Τάσο Νικολόπουλο για τη σημερινή κλήρωση των playoffs της Stoiximan Super League, απάντησε μονολεκτικά «γελάω». Εδώ πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι το μεσημέρι είχε αναφερθεί στην πρόβλεψη ότι ο Ολυμπιακός στα δύο πρώτα του ματς θα έχει ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και δικαιώθηκε.

Μάλιστα, μεταξύ σοβαρού και αστείου είπε ότι η… μαγική σφαίρα μετά τη σημερινή κλήρωση, έδειξε ότι η Λίγκα θα αρνηθεί το αίτημα του Γκουστάβο Πογέτ για να αναβληθεί η 2η αγωνιστική των playoffs, η οποία περιλαμβάνει το ΑΕΚ-Ολυμπιακός, τρεις ημέρες μετά το Μακάμπι-Ολυμπιακός.

Για τα τελευταία νέα των Πειραιωτών σε ό,τι αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, είπε ότι ο Φορτούνης θα είναι στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ για το ματς της Πέμπτης με τη Μακάμπι για το Conference League, αλλά και ότι θα χάσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Ρέτσος λόγω καρτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εύκολος αντίπαλος ο Ολυμπιακός, στο σκοτάδι ο Μεντιλίμπαρ - Έκλεισε ο κύκλος Τερίμ, εφιάλτης Γιοβάνοβιτς"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags