Facebook Pixel Τρελαμένος με Άρη παλαίμαχος της ομάδας: "Ο νικητής τα παίρνει όλα"
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-11 18:04:00

Τρελαμένος με Άρη παλαίμαχος της ομάδας: "Ο νικητής τα παίρνει όλα" - Αποθέωσε Μάντζιο

Sportdog Team
Τρελαμένος με Άρη παλαίμαχος της ομάδας: "Ο νικητής τα παίρνει όλα" - Αποθέωσε Μάντζιο

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Κίτρινων όπου και αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αποθεώνοντας παράλληλα τον Έλληνα τεχνικό της ομάδας.

Ντίνος Μπαλλής: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε για την νίκη του Άρη στην Τούμπα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Κίτρινων και αναφέρθηκε σε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, μεταξύ των οποίων ότι ο Άκης Μάντζιος έχει κυριαρχήσει στις αναμετρήσεις του, ως αντίπαλος με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Θεωρώ κόντρα στην ροή όλων, ως προπονητή τον κ. Λουτσέσκου κορυφαίο όλων. Τον Κωνσταντέλια τον θεωρώ καλύτερο όλων των παικτών. Και τον ΠΑΟΚ, ως την ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο από κάθε άλλη ομάδα.

Όπως έλεγε και ο αείμνηστος Αλκέτας Παναγούλιας τα πάντα ανήκουν στον νικητή. Διπλά συγχαρητήρια στον κ. Μάντζιο και τετραπλά συγχαρητήρια στους παίκτες του Άρη για την εικόνα.

Είπε ο Γιώργος Ζαίρης στην εκπομπή του, πως ο Άκης Μάντζιος είναι αήττητος από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στα ματς που έδωσαν ως αντίπαλοι. Ο Λουτσέσκου βρήκε τον μάστορα του στο πρόσωπο του Μάντζιου, αυτό πιστεύω.

Η σημερινή ημέρα ανήκει στους νικητές. Άρα η οικογένεια του Άρη που προκρίθηκε στο Κύπελλο, δεν έχασε από την ΑΕΚ, ενώ κερδίσαμε τον πολύ μεγάλο ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Μορόν είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής.

Φαντάζεσαι σε εκείνη την ομάδα του Άρη να είχαμε σέντερ φορ τον Μορόν; Ο ΠΑΟΚ θα έβγαζε με μεγάλο σέντερ φορ, τον Τζίμα στην προπόνηση και θα μπορούσε ο νεαρός επιθετικός να μάθει πολλά περισσότερα και να τα δείξει στο γήπεδο.

Έτσι, για παράδειγμα έμαθε μπάλα ο Ρονάλντο Γκιάρο στον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Κυρίως όσον αφορά την τακτική και την προσέγγιση. Εάν ο ΠΑΟΚ είχε τον Μορόν, θα μάθαινε περισσότερα στοιχεία στον Τζίμα.

Τρία καρπούζια σε μία μασχάλη είναι δύσκολα. Αυτό πληρώνει ο ΠΑΟΚ, την υπερ κόπωση. Κάποια στιγμή, θα πρέπει να έχεις φορμαρισμένη την ομάδα την κατάλληλη στιγμή. Ο κ. Λουτσέσκου είναι άνθρωπος. Δεν είναι κομπιούτερ. Έκανε 36 τέλεια παιχνίδια ο ΠΑΟΚ από τα 40 συνολικά. Μιλάμε για τον ΠΑΟΚ όμως τα πάντα ανήκουν στους νικητές. Τα όσκαρ τα δώσατε σε όλους τους Αρειανούς. Ο κ. Μάντζιος στα πέντε παιχνίδια με αντίπαλο τον κ. Λουτσέσκου είναι αήττητος”, είπε ο Ντίνος Μπαλλής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσωπική αποτυχία Μεντιλίμπαρ - Φτάνει το... αστείο με Ροντινέι και Ελ Αραμπί - Δεν γλιτώνει τις 15 μεταγραφές!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags