Facebook Pixel Γιώργος Κούτσης:"Ο Μορόν στον ΠΑΟΚ θα είχε 20 γκολ, έχει ταυτότητα ο Άρης"
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-12 01:32:00

Το πιστεύει παλαίμαχος άσος: "Ο Μορόν στον ΠΑΟΚ θα είχε 20 γκολ, έχει ταυτότητα ο Άρης"

Sportdog Team
Το πιστεύει παλαίμαχος άσος: "Ο Μορόν στον ΠΑΟΚ θα είχε 20 γκολ, έχει ταυτότητα ο Άρης"

Πρώην ποδοσφαιριστής αποθεώνει τον Ισπανό στράικερ του Άρη, που σκόραρε στην Τούμπα.

Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο Γιώργος Κούτσης και μίλησε για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης και τα σημεία που έγειραν την πλάστιγγα προς τους «κιτρινόμαυρους».

Αρχικά ο Γιώργος Κούτσης μίλησε για τον Άκη Μάντζιο για τη σφραγίδα που έβαλε στον Άρη: «Έχει ταυτότητα η ομάδα του Άρη. Στοχευμένα ξέρει τι θέλει στο γήπεδο, επιδιώκει και βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει τα παιχνίδια. Ειδικά με τον ΠΑΟΚ είναι αποτελεσματικός αφού σκοράρει στην πρώτη ή τη δεύτερη ευκαιρία του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκβίασε το πέναλτι ο Παλάσιος στο Γ. Καραϊσκάκης - Κανένα χέρι στο ΠΑΟΚ-Άρης - Αφήστε τους διαιτητές! (Vid)

Για το ότι ο Άρης έχει μπλοκάρει τελείως τον ΠΑΟΚ που έχει την καλύτερη επίθεση στην Ελλάδα: «Σίγουρα έχει τον τρόπο αλλά και ο ΠΑΟΚ έχει δώσει πάρα πολλά και ανταγωνιστικά παιχνίδια σε Ευρώπη, Κύπελλο και πρωτάθλημα και λογικό είναι να μην έχει φρεσκάδα. Ίσως και η διαχείριση από τον Λουτσέσκου να μην ήταν η καλύτερη αλλά αφού έκρινε ότι αυτοί ήταν οι κατάλληλοι παίκτες αυτό έπραξε και ίσως αυτός να ξέρει κάτι παραπάνω. Ο ΠΑΟΚ δεν προκάλεσε κάποιο λάθος του Άρη. Θα έπρεπε να κλέψει μπάλες και να βρει ανοργάνωτο τον Άρη. Είδαμε το γκολ να μπαίνει με τέτοιο τρόπο. Αυτό δεν το έκανε ο ΠΑΟΚ».

Ποιον θεωρεί ότι έκανε το μεγαλύτερο λάθος στη φάση του γκολ του Άρη: «Ξεκινά από τη λάθος πάσα του Κεντζιόρα, ο Μάρκος Αντόνιο έχει λάθος θέση, ο Κουλιεράκης δεν έκλεισε σωστά. Το μεγαλύτερο λάθος είναι του Αντόνιο που δεν έκλεισε την εσωτερική, αλλά πήγε να κλείσει μια πάσα στον Μορόν που δεν υπήρχε».

Για τον Λορέν Μορόν: «Κάνει την καλύτερη του χρονιά. Έχει βάλει 15 γκολ και σε μια ομάδα με χαμηλή επιθετική παραγωγή όπως ο Άρης είναι σαν να έχει 25 γκολ. Στον ΠΑΟΚ θα είχε τουλάχιστον 20 γκολ. Αν έπαιζε στον ΠΑΟΚ που μπαίνει πολύ εύκολα στην αντίπαλη περιοχή, θα είχε τουλάχιστον 20 γκολ. Ένας ποδοσφαιριστής σε αυτό το επίπεδο είναι πάντα ποιοτικός. Αλλά αυτό θέλουμε είναι η αποτελεσματικότητα, αυτό κάνει τη διαφορά».

Για την κόπωση του ΠΑΟΚ και το ματς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ: «Το ισχυρότερο κίνητρο το είχε ο ΠΑΟΚ. Πέρα από του γοήτρου, ο Άρης δεν είχε άλλο κίνητρο μην κρυβόμαστε. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ότι παρά το μεγάλο κίνητρο ο ΠΑΟΚ δεν είχε φρεσκάδα έμπνευση. Δεν ξέρω αν κάποιοι παίκτες έχουν έρθει σε τέτοια κόπωση που δεν μπορούν να βοηθήσουν. Την Πέμπτη είναι πάρα πολύ δύσκολο να το ανατρέψει, η Ντινάμο είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Το χθεσινό είναι πάρα πολύ μεγάλη γκέλα. Αν ήμουν εγώ στη θέση του Λουτσέσκου θα έδινα προτεραιότητα στο πρωτάθλημα και μετά στην Ευρώπη».

Τι πρέπει να βελτιώσει ο Άρης για να πάρει το Κύπελλο: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένα νόμισμα. Είναι είτε πολύ κακός είτε πολύ καλός, δεν έχει σταθερότητα. Αυτό είναι η μεγαλύτερη έκπληξη. Είτε θα είναι κακός και θα το πάρει ο Άρης είτε θα είναι πολύ καλός και θα το πάρει ο Παναθηναϊκός. Προφανώς ο Άρης θα πάει σε ένα μοντέλο όπως χτες, να μη δεχτεί γκολ και να βρει 2-3 φάσεις. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα αίνιγμα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags