Facebook Pixel Ακυρώθηκε το φιλικό του Άρη με την Μπόντεβ Πλόβντιβ - Αυτός ο λόγος
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-12 14:04:00

Ακυρώθηκε το φιλικό του Άρη με την Μπόντεβ Πλόβντιβ - Αυτός ο λόγος

Sportdog Team
Ακυρώθηκε το φιλικό του Άρη με την Μπόντεβ Πλόβντιβ - Αυτός ο λόγος

Νέα δεδομένα στο φιλικό παιχνίδι των Κίτρινων με την ομάδα από τη Βουλγαρία καθώς όπως έγινε γνωστό δεν θα γίνει το Σάββατο 23 Μαρτίου όπως είχε αρχικά οριστεί.

Άρης: Δεν θα διεξαχθεί αυτό το χρονικό διάστημα το φιλικό παιχνίδι του Άρη με την Μπότεφ Πλόβντιβ, στη μνήμη του Τόσκο, στη Θεσσαλονίκη. Αρχικά είχε οριστεί για το Σάββατο 23 Μαρτίου, χθες υπήρξε ενημέρωση για μετάθεση κατά μία ημέρα νωρίτερα, αλλά πλέον είναι πολύ πιθανό να μη γίνει.

Οι δύο ομάδες είχαν επαφές με την Μπότεφ να δίνει το τελικό ΟΚ για διεξαγωγή του αγώνα την Παρασκευή 23 Μαρτίου. Ωστόσο σήμερα υπήρξε νεότερη επικοινωνία από την ομάδα της Βουλγαρίας, η οποία, επειδή δεν μπορούν να ταξιδέψουν φίλοι της Μπότεφ, διότι η Παρασκευή είναι εργάσιμη μέρα, ζήτησε να αναβληθεί το φιλικό. Κι αυτό θα γίνει, με τις δύο ομάδες να το αφήνουν ανοικτό για το μέλλον.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι το φιλικό παιχνίδι με την Botev Plovdiv, που ήταν προγραμματισμένο για την Παρασκευή 22 Μαρτίου (18:30) στο Κλεάνθης Βικελίδης, αναβάλλεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αστεία" δικαιολογία Μεντιλίμπαρ - Ολυμπιακοφάγος Τερίμ, έδιωξε ήδη Καρβαλιάλ - 2ος… Αλμέιδα για Λουτσέσκου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags