Την ευχή να υπάρξουν φίλοι του Παναθηναϊκού και του Άρη στον φετινό τελικό ακόμα και αν αυτός γίνει στον Βόλο, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα μιλάμε ουσιαστικά για φιάσκο, έκανε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Είχα πει το προηγούμενο διάστημα αν δεν μπορεί να γίνει οπουδήποτε αλλού, προφανώς να γίνει στο ΟΑΚΑ με κόσμο ο τελικός του Κυπέλλου. Να πω τώρα ότι, αν γίνει τελικός στο Πανθεσσαλικό χωρίς κόσμο, θα μιλάμε για μια τρύπα στο νερό. Θα έχει ικανοποιηθεί ο Άρης, που θα πει στο κοινό του ότι δεν πήγαμε στην Αθήνα αλλά κάπου ενδιάμεσα. Θα έχει όμως κόσμο στον Βόλο; Είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι δεν υπάρχει έχθρα με τον Παναθηναϊκό, εύχομαι και ελπίζω ο τελικός να έχει κόσμο. Μην έχουμε ξανά μια εικόνα λες και είναι τελικός… φυλακισμένων», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στην επιστροφή του Λοντίγκιν στην Ρωσία για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια μέσω της δουλειάς που έκανε, χαρακτηρίζοντάς τον παράδειγμα για κάθε παίκτη του «τριφυλλιού».

Παράλληλα, ο Αθανασίου σημείωσε ότι, με 15 εκατομμύρια ευρώ που γράφτηκε ξανά χθες, δεν πρόκειται να παραχωρηθεί ο Ιωαννίδης από τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ρουά ματ" Αλαφούζου με Ιωαννίδη - Ετοιμάζει κίνηση που θα φέρει... εκατομμύρια!