Facebook Pixel Γιόσιπ Μίσιτς: Τι ισχύει για τον άσο της Ντιναμό και τον ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-22 20:22:00

Φουντώνουν οι φήμες για ΠΑΟΚ και Μίσιτς - Αυτά τα δεδομένα της υπόθεσης

Sportdog Team
Φουντώνουν οι φήμες για ΠΑΟΚ και Μίσιτς - Αυτά τα δεδομένα της υπόθεσης

Ο Κροάτης άσος που καταχειροκροτήθηκε στην Τούμπα, εκτιμάει τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του και όλα είναι ανοιχτά ενόψει καλοκαιριού.

Ο Μίσιτς μετά το τέλος του πρώτου αγώνα στο Ζάγκρεμπ βρέθηκε στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ. Εκεί συνομίλησε με τον Λουτσέσκου (γνωρίζονται από την προηγούμενη θητεία τους) και ορισμένους από τους ανθρώπους του Δικεφάλου. Η συζήτηση, όπως είχαμε αναφέρει στη Metrosport, είχε γίνει σε πολύ καλό κλίμα. Ο Μίσιτς έδειξε πολύ μεγάλη οικειότητα με τον ΠΑΟΚ.

Μία εβδομάδα αργότερα, στο δεύτερο παιχνίδι της Τούμπας, ο Μίσιτς εισέπραξε, απόλυτα δικαιολογημένα το θερμό χειροκρότημα από τους χιλιάδες φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Ήταν η έμπρακτη απόδειξη, πως ο κόσμος δεν ξεχνά την προσφορά του Κροάτη, που βίωσε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο Μίσιτς ανταπέδωσε. Και μετά το τέλος του αγώνα, παρά την φρενίτιδα ενθουσιασμού που επικρατούσε για την μεγάλη ανατροπή και την πρόκριση, οι φίλαθλοι αποθέωσαν τον Κροάτη. Εκείνος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το… ανακοίνωσε ο Σαββίδης, 1/3 πωλείται - "Έφυγε" με 12 εκατ., εκτόξευση σε χρόνο ρεκόρ ο Ντεσπόντοφ!

Βρέθηκε ξανά στα αποδυτήρια με όλους. Αισθάνθηκε οικεία. Θυμήθηκε τις όμορφες στιγμές που έζησε. Ήταν μέλος της ομάδας (χωρίς μεγάλο χρόνο συμμετοχής) που κατέκτησε το αήττητο Πρωτάθλημα και το Νταμπλ. Ο ίδιος παρά τα όσα ακούστηκαν, δεν άνοιξε θέμα, μεταγραφικό. Ούτε από τον ΠΑΟΚ συζητήθηκε επίσημα. Λογικό. Η εκτίμηση όμως υπάρχει. Είναι δεδομένη.

ΠΗΓΗ: Metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags