Facebook Pixel Τάσος Νικολογιάννης: Αποκάλυψη για το ραντεβού Καραγκούνη και Τερίμ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-24 00:05:00

Αποκάλυψη Νικολογιάννη για το ραντεβού Καραγκούνη και Τερίμ - Επιστροφή Γεντβάι!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Νικολογιάννη για το ραντεβού Καραγκούνη και Τερίμ - Επιστροφή Γεντβάι!

Το ρεπορτάζ των Πράσινων μια εβδομάδα πριν την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Ο Τάσος Νικολογιάννης μίλησε στο Bwin ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6 και αναφέρθηκε στο φιλικό της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού κόντρα στη δεύτερη, αλλά και στην αναμέτρηση της Κ19 με την αντίστοιχη της Φενέρμπαχτσε στο Κορωπί όπου ο Τερίμ συνάντησε τον Γιώργο Καραγκούνη!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Τερίμ είχε ενοχληθεί στο προηγούμενο φιλικό από τη δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού και ζήτησε να ενεργοποιηθούν περισσότερο. Δείχνει ενδιαφέρον για τους μικρούς παίκτες ο Τερίμ. Έχει αναδείξει στην Τουρκία αρκετούς και θέλει να το κάνει και εδώ με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα στο Κορωπί βρέθηκε και ο Γιώργος Καραγκούνης με τον οποίο ο Τερίμ είχε και συζήτηση. O "Κάρα" ήθελε να τον γνωρίσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟ για Πέλκα και... Σιώπη για 5 λόγους - "Παρεξηγήθηκαν" στον ΠΑΟΚ - Πιο εύκολα πληρώνει ο Αλαφούζος από Σαββίδη

Για τα αγωνιστικά νέα: «Πιθανότατα από την επόμενη εβδομάδα μπαίνει κανονικά ο Γεντβάι. Αν κάνει δυο προπονήσεις έχει πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός. Θέλει δυο νίκες με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για να εξαργυρώσει το "διπλό" στο Φάληρο ο Παναθηναϊκός. Του δίνεται ευκαιρία να τους κερδίσει και να προσπεράσει. Αν δεν γίνει αυτό θα μεγαλώσει η πίεση, αλλά δεν θα μείνει και εκτός πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags