Ο Ολυμπιακός δίνει μεγάλο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Super League και ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε το ρεπορτάζ των Πειραιωτών.
Συγκεκριμένα, τόνισε πως ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ πάει παντού για το καλύτερα και ξεκαθάρισε πως οι ερυθρόλευκοι έχουν δείξει ότι είναι ομάδα που είναι ικανή για το καλύτερο στην καλή της ημέρα, αλλά και ορισμένες φορές και για το χειρότερο. Παράλληλα, υποστήριξε, πως αν ο Ολυμπιακός καταφέρει στο τέλος της σεζόν να βρει ισορροπία, τότε μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρώτο όνομα που ζήτησε ο Μεντιλίμπαρ, "παζάρια" για να υπογράψει - Εξελίξεις με Κουρμπέλη, Αλεξανδρόπουλο
Για την ενδεκάδα του ντέρμπι, είπε πως μόνο στην τελευταία προπόνηση -το Σάββατο- ίσως προκύψουν απαντήσεις, καθώς υπήρχαν αρκετοί διεθνείς
Ακούστε το ηχητικό:
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο
