Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πρώην φορ της Σίτι για Ολυμπιακό - "Σεντερφοράρα με 17 γκολ"
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-30 16:43:00

Πρώην στράικερ της Σίτι για Ολυμπιακό - "Σεντερφοράρα με 17 γκολ, πωλείται 12 εκατ." - Πρόταση Κοβάσεβιτς!

του Παναγιώτη Νικολάου

Η "αξία" του αγγίζει τα 20 εκατ., όμως αγωνίζεται δανεικός! Η ιδιαίτερη περίπτωση επιθετικού που ξεχώρισε ο Σέρβος για τους Πειραιώτες, τα εντυπωσιακά του χαρακτηριστικά, γιατί έπεσε το όνομά του στο τραπέζι και πώς θα μπορούσε το καλοκαίρι να φορέσει τα ερυθρόλευκα...

Ολυμπιακός: Μια δήλωση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς σε τουρκικό Μέσο, στο πλαίσιο των αναμετρήσεων του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσέ για το Conference League, ήταν αρκετή για να ανάψει φωτιές στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών.

Τι απάντησε ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο dirilispostasi, στην ερώτηση για τον ποιον παίκτη από την Τουρκία θα έπαιρνε στον Ολυμπιακό; Διαβάστε: "Παρακολουθώ πάντα στενά το τουρκικό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν πολύ ταλαντούχοι παίκτες στην Τουρκία. Αν έπρεπε να διαλέξω ένα, σίγουρα θα επέλεγα τον Αρντά Γκιουλέρ. Γιατί είναι πολύ μικρός ακόμα και έχει πολλά επιτυχημένα χρόνια μπροστά του. Αν επέλεγα επιθετικό, θα ήταν ο Ενές Ουνάλ".

Με αποτέλεσμα να υπάρξει συναγερμός στο ρεπορτάζ, όχι τόσο για τον Γκιουλέρ που είναι 19 ετών, με market value στα 15 εκατ. ευρώ και έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2029. Αλλά για τον Ουνάλ, που έχει μεν market value στα 20 εκατ. ευρώ (αφού η αξία του είναι αδιαπραγμάτευτη!) αλλά είναι σε μια κλίμακα που μπορεί να προσεγγίσει πιο εύκολα ο Ολυμπιακός.

Αυτό το διάστημα, για παράδειγμα, παίζει στην Αγγλία με την Μπόρνμουθ, με τη μορφή δανεισμού από τη Χετάφε, ενώ στην καριέρα του έχει περάσει μεταξύ άλλων από Μάντσεστερ Σίτι, Γκενκ, Τβέντε, Βιγιαρεάλ, Λεβάντε, Βαγιαδολίδ και Χετάφε. 

Θα μπορούσε το προσεχές καλοκαίρι να απασχολήσει τους Πειραιώτες, που δεδομένα θα ψάξουν για ενίσχυση με επιθετικό; Ο 27χρονος άσος έχει οψιόν στο συμβόλαιό του με την Μπόρνμουθ, αν και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι οι Άγγλοι θα τον αγοράσουν, ενώ η συμφωνία του με τη Χετάφε λήγει το 2026.

Η ισπανική ομάδα είχε πληρώσει 9 εκατ. ευρώ το 2020 στη Βιγιαρεάλ για να τον αποκτήσει, άρα δεν πρόκειται να τον αφήσει να φύγει με χαμηλό ποσό, Παρόλα αυτά το όνομά του έχει συνδεθεί με τους Πειραιώτες και τo sportdog έψαξε να μάθει τι ισχύει με την περίπτωσή του, επικοινωνώντας με τον Βαγγέλη Λυκάκη που γνωρίζει πολύ καλά το ισπανικό ποδόσφαιρο.

"Σεντερφοράρα με 18 γκολ - Για αυτό τον έδωσε δανεικό η Χετάφε - 12 με 15 εκατ. ευρώ για αγορά"

"Σεντερφοράρα είναι, στα καλά του είχε βάλει 17-18 γκολ! Είναι σούπερ ταλέντο, τον είχε αποκτήσει από μικρο η Μάντσεστερ Σίτι και τον έδινε δανεικό. Όταν είναι υγιής είναι εξαιρετικός", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Θεωρώ ότι είναι δύσκολο θα έρθει στον Ολυμπιακό. Η Χετάφε τον έδωσε γιατί ήταν από τραυματισμό και ο άλλος επιθετικός της είχε βάλει πολλά γκολ. Προφανώς τον έδωσε με στόχο να κάνει πώληση, αλλά θεωρώ ότι θα ζητήσει κάπου στα 12-15 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η συμφωνία Μαρινάκη-Φρέιτας αλλάζει το πλάνο του Ολυμπιακού - "Υποχρεωτική" πώληση 50 εκατ. στην Αγγλία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags