Το σχόλιό του για τον Ολυμπιακό, μετά την ήττα του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και τη μεσοβδόμαδη άνετη τριάρα του κόντρα στον Άρη, έδωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ντέμης Νικολαΐδης!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην αγωνιστική εικόνα που παρουσίασαν οι Πειραιώτες στην OPAP Arena, τονίζοντας ότι παρά την ήττα τους, παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι σε σύγκριση με τη νίκη τους με 3-1 στην έδρα της ΑΕΚ την σεζόν 2022-2023. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι η ομάδα του Μεντιλίμπαρ έπαιξε όπως ακριβώς ήθελε, έξυπνα και βγάζοντας πολλές φάσεις για τέρμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός στου Ρέντη με γερό συμβόλαιο - Ψάχνει ομάδα, δεν θέλει ούτε να ακούει για Ολυμπιακό - Αϊτόρ No2;

Στη συνέχεια, είπε ότι ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει πιθανότητες για να καταφέρει να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου παρά το -6, μιας και όλες οι ομάδες της πρώτης τετράδας έχουν δείξει ότι μπορούν να νικήσουν άπαντες. Τέλος, μίλησε για τον Ελ Κααμπί που συνεχίζει να σκοράρει ακατάπαυστα και μίλησε για το "ταίριασμά" του με τον Στέφαν Γιόβετιτς.

Ακούστε το ηχητικό: