Facebook Pixel Φατίχ Τερίμ: Ατάκα... φωτιά για το μέλλον του Μπερνάρ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-14 19:22:00

Ατακάρα Τερίμ για Μπερνάρ - Τον θέλει και του χρόνου - "Μόνο εμείς πάμε για το νταμπλ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ατακάρα Τερίμ για Μπερνάρ - Τον θέλει και του χρόνου - "Μόνο εμείς πάμε για το νταμπλ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού υποκλίθηκε στον εξαιρετικό Μπερνάρ, έριξε ατάκα που θα συζητηθεί για το μέλλον του και μίλησε για το στόχο του.

Παναθηναϊκός-Λαμία: Οι Πράσινοι πήραν το τρίποντο στη Λεωφόρο με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μπερνάρ Ντουάρτε και ο Φατίχ Τερίμ εξήρε την απόδοση του Βραζιλιάνου άσου, ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο νταμπλ!

Αναλυτικά όσα είπε ο Τούρκος τεχνικός μετά το Παναθηναϊκός-Λαμία:

«Βρήκαμε δύναμη και κουράγιο. Είχαμε πολλές ευκαιρίες , χάσαμε πολλά γκολ. Κερδίσαμε 3-1, όλοι οι οπαδοί πιστεύω χάρηκαν σήμερα γιατί παίξαμε καλά. Δεν είναι το πιο εύκολο να παίζεις στις 17:00 το απόγευμα με 30 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν τον βάζει ο Τερίμ για να μην πληρωθεί αυτόματα η ρήτρα - Τέλος Πογέτ, Νο1 ο Σάντος - 12 εκατ. για Κουλιεράκη!

Σκεφτόμαστε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Υπάρχει μια ομάδα που μπορεί να πετύχει το νταμπλ, συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Θα είχαμε ωραίο γκολ στην ευκαιρία του Μπερνάρ. Είναι σημαντικός παίκτης. Καμία φορά του κάνω πλάκα μήπως να ενημερώσουμε τη Μινέιρο να μείνει έναν χρόνο ακόμα. Σήμερα το πρώτο γκολ που έβαλε θα συζητηθεί αρκετό καιρό».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags