Facebook Pixel Ξεκάθαρος ο Κέτσετζόγλου: "Σοβαρή η ΑΕΚ, έκανε καλή διαχείριση"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-15 13:33:00

Ξεκάθαρος ο Κέτσετζόγλου: "Σοβαρή η ΑΕΚ, έκανε καλή διαχείριση" - Το μεγάλο... πρέπει για τη συνέχεια

Sportdog Team
Ξεκάθαρος ο Κέτσετζόγλου: "Σοβαρή η ΑΕΚ, έκανε καλή διαχείριση" - Το μεγάλο... πρέπει για τη συνέχεια

Για την επόμενη ημέρα μετά το παιχνίδι με τους Κίτρινους μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ που μεταξύ άλλων σημείωσε ότι η Ένωση έχει ένα πολύ μεγάλο "πρέπει" για να μπορέσει να έχει το πάνω... χέρι όσον αφορά την υπόθεση τίτλος.

Κώστας Κετσετζόγλου: Για το παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη, αλλά και για την επόμενη μέρα της Ένωσης ενόψει του επόμενου παιχνιδιού με τους Κίτρινους, στη Θεσσαλονίκη, μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μπήκε πολύ σοβαρά και καθάρισε πολύ γρήγορα το ματς με τα δύο γκολ του Πόνσε. Αυτή τη φορά έκανε καλή διαχείριση του παιχνιδιού, δεν δέχτηκε φάσεις με εξαίρεση την επέμβαση του Αθανασιάδη. Όταν έχεις χάσει οκτώ πόντους από 2-0, υπάρχουν τα… φαντάσματα που μπορεί να επιστρέψουν. Τώρα πρέπει να κερδίσει και στη Θεσσαλονίκη, εκεί που το ματς θα είναι πιο δύσκολο. Φέτος έχει δύο ισοπαλίες εκεί η ΑΕΚ και τώρα πρέπει να πάρει τη νίκη για να πάει μετά στα σερί ντέρμπι που θα κρίνουν τα πάντα», ανέφερε.

Όσο για τον τραυματισμό του Λάζαρου Ρότα: «Δεν έχει κάποια ζημιά, όπως μας είπε ο Αλμέιδα. Δέχτηκε ένα πολύ άσχημο μαρκάρισμα σε μια άκυρη φάση, ενώ το παιχνίδι είχε ουσιαστικά τελειώσει. Ο Οντουμπάτζο ζήτησε δύο φορές συγνώμη, είναι ένας παίκτης που δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια χτυπήματα», τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαφώνησε με ΑΕΚ ο Βαρούχας - "Κανένα πέναλτι, γιατί δεν είναι κόκκινη" - "Βρήκε στο χέρι του Γεντβάι αλλά..." (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags