Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Χειρονομία Τσιλούλη στη Λεωφόρο - Έψαχνε τον Ιωαννίδη"!
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-15 15:17:00

"Η χειρονομία Τσιλούλη στη Λεωφόρο - Είχε διάλογο με Κώτσιρα, έψαχνε στο τέλος τον Ιωαννίδη"!

Sportdog Team
"Η χειρονομία Τσιλούλη στη Λεωφόρο - Είχε διάλογο με Κώτσιρα, έψαχνε στο τέλος τον Ιωαννίδη"!

Για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη με τη Λαμία και την παρουσία του Μπερνάρ τον τελευταίο καιρό μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ, ενώ αναφέρθηκε και στον εκνευρισμό που έχει τον τελευταίο καιρό ο Έλληνας φορ.

Παναθηναϊκός: Για τη νέα σπουδαία εμφάνιση του Μπερνάρ, στον αγώνα των Πράσινων με τη Λαμία, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ο Τάσος Νικολογιάννης τονίζοντας την επίδραση που έχει στο παιχνίδι του Τριφυλλιού, ενώ παράλληλα έριξε τα... πυρά του για την αντιμετώπιση που έχει ο Φώτης Ιωαννίδης από τους αντιπάλους του.



«Ο Παναθηναϊκός πέρασε ένα παιχνίδι το οποίο ήταν επικίνδυνο με σχετική ευκολία θα έλεγα διότι έβγαλε διάθεση, ενέργεια και πολύ μεγάλη ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο κυρίως, με κορυφαίο τον Μπερνάρ, ο οποίος έβαλε δύο γκολ, έκανε την πολύ μεγάλη διαφορά και γενικά το τελευταίο τρίμηνο κάνει πολύ μεγάλα παιχνίδια. Αποδεικνύεται ότι ήταν μια τεράστια μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, αλλά στην Ελλάδα βιαζόμαστε να βγάλουμε παίκτες παλτά, επειδή μια χρονιά ίσως να μην έχουν καλή απόδοση, ή να μην καταφέρουν να προσαρμοστούν από τα Εμιράτα. Πέρυσι δεν το έκανε πολύ είναι η αλήθεια, αλλά αν είχε βάλει τα γκολ με τον ΠΑΟΚ στα playoffs θα κάναμε άλλη συζήτηση. Ένας λόγος που φέτος έχει αυτή την διαφορά, είναι η παρουσία των Ιωαννίδη-Μπακασέτα. Με το δεύτερο στην 11άδα, ο Μπερνάρ έχει μονιμοποιηθεί στο αριστερό άκρο», είπε μεταξύ άλλων.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ στάθηκε στο γεγονός ότι βγήκε στον Τερίμ το 4-2-2-2, αναφερόμενος στις πολλές φάσεις από πλευράς Τριφυλλιού, σημειώνοντας ότι Αράο και Ακαϊντίν παιξαν μεγάλο ρόλο στο να μην κάνει ευκαιρίες η Λαμία χθες, ενώ με την πολύ καλή απόδοσή του ο δεύτερος δίνει την ευκαιρία στον Τερίμ να μονιμοποιήσει τον πρώτο στον άξονα, με τον ίδιο να σημειώνει πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να προσέξει γιατί οι αντίπαλοι έχουν στο... μάτι τον Φώτη Ιωαννίδη, στόχο να τον εκνευρίσουν και να αποβληθεί, με αποτέλεσμα να χάσει κάποιο ντέρμπι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε τον… νέο Ελ Κααμπί ο Ολυμπιακός - 24 γκολ σε 23 ματς, χτυπάει πρωτάθλημα - "Κυνηγός" των 6 εκατ.!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags