Γιάννης Γκούμας: Στο Metropolis 95.5 μίλησε για τον ΠΑΟΚ και την μεγάλη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Πρασίνων όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο επικείμενο συλλαλητήριο που έχει καλέσει η Θύρα 13.

Φόρεσα επί 15 χρόνια την φανέλα του Παναθηναϊκού, δεν φόρεσα κάποια άλλη φανέλα σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι σπάνιο αυτό το φαινόμενο. Σίγουρα η χρονιά είναι αποτυχημένη για τον Παναθηναϊκό. Και το αναφέρω διότι στόχος μας ήταν το Πρωτάθλημα. Βγήκαμε πρόωρα εκτός στόχου. Υπάρχει απογοήτευση. Πρέπει σε κάθε παιχνίδι να μπαίνει για την νίκη. Ο ΠΑΟΚ έχει το κίνητρο, ο Παναθηναϊκός όμως δεν θα είναι αδιάφορος. Είναι και ένα ντέρμπι με όλη την σημασία της λέξεως. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θέλουν να αποδείξουν πράγματα. Είναι μονόδρομος η νίκη και για τον ΠΑΟΚ.

Παρότι είναι φαβορί ο ΠΑΟΚ γιατί έχει το κίνητρο, είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν ξέρω εάν θα μείνει ο Τερίμ ή όχι. Είχε δηλώσει πως θέλει να πάρει το Πρωτάθλημα. Δεν τα κατάφερε.

Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι για το συλλαλητήριο. Το συζητάνε και οι παίκτες. Η ψυχολογία δεν είναι καλή. Αλλά όταν σφυρίζει ο διαιτητής, οι παίκτες πρέπει να δώσουν ότι μπορούν μέσα στο γήπεδο”.

Όσο για τον Βιείρίνια και την πιθανότητα να σταματήσει το ποδόσφαιρο: “Μεγάλη προσωπικότητα, είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ. Να του δώσουμε το πιο ζεστό μας χειροκρότημα. Έχει προσφέρει πάρα πολλά στο ποδόσφαιρο. Σίγουρα, εάν σταματήσει την καριέρα του, θα πάρει πόστο στην ομάδα”, είπε ο Γιάννης Γκούμας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποχώρηση «βόμβα» Κούγια από τον Ολυμπιακό!