Ο Ανδρέας Ντόι έχει μπει στη μεταγραφική λίστα της Σεβίλλης, με ισπανικά Μέσα να κάνουν λόγο για κατάθεση πρότασης προς τον Ολυμπιακό.
Τα σχετικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι Ανδαλουσιανοί πρόσφεραν 4 εκατ. ευρώ στους Πειραιώτες για τον 21χρονο στόπερ, τον οποίο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προτιμά εσχάτως να τον χρησιμοποιεί σε ρόλο αμυντικού χαφ, αλλά εισέπραξαν αρνητική απάντηση.
Διαβάστε επίσης...
«Οι συζητήσεις των δύο ομάδων συνεχίζονται», αναφέρεται από ισπανικής πλευράς κι ενώ οι κάτοχοι του Conference League εμφανίζονται να το συζητούν με 10 εκατ. ευρώ για να δώσουν τον Ντόι.
Inf: @sfc_diario
Nos confirman la noticia que dimos sobre Andreas Ndoj desde Grecia.
El #sevillafc habría ofrecido 4M por el central del #Olympiacos está semana.
Rechazada por el club griego el cual solicita 10M para su traspaso. Siguen los contactos #sfc ο Ολυμπιακός — sfcdiario (@sfc_diario) August 19, 2024
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο