Η αυστριακή ομάδα, τον αγόρασε από την Άντμιρα, για μόλις 400.000 ευρώ κι εν τέλει στο πρόσωπό του βρήκε έναν από τους ηγέτες της, για τα επόμενα έξι χρόνια.

Ο Σβαμπ, στη Ραπίντ, διέπρεψε στις εγχώριες, αλλά και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, έπαιξε σε 241 παιχνίδια, πέτυχε 51 γκολ και έδωσε άλλες τόσες ασίστ και έφτασε μέχρι και στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

Αφότου το συμβόλαιο του ολοκληρώθηκε με την αυστριακή ομάδα, ο Σβαμπ φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Και η… σατανική σύμπτωση είναι ότι ο Αυστριακός βλέπει το κοντέρ του με τα ασπρόμαυρα να σταματάει στον ίδιο ακριβώς αριθμό συμμετοχών με αυτόν στην Ραπίντ: 241! Απίστευτο, αλλά αληθινό!

Ο Σβαμπ, με την παρουσία του και στο τελευταίο παιχνίδι πριν από λίγες ημέρες απέναντι στην ΑΕΚ, έφτασε τις 241 συμμετοχές με τα ασπρόμαυρα έχοντας πετύχει 34 γκολ και μοιράζοντας 23 ασίστ.

Εάν ο κύκλος του Σβαμπ κλείσει στον ΠΑΟΚ (κάτι που είναι πάρα πολύ πιθανό, πλέον), τότε αυτή η σύμπτωση των αριθμών θα «κουβαλάει» τον Αυστριακό στην ιστορία της καριέρας του, στην παρουσία του στην Ραπίντ Βιέννης, αλλά και στον Δικέφαλο.

Πηγή: sfina.gr