Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου. Αρχικά ο ρεπόρτερ από την Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε στη νίκη του Δικεφάλου του Βορρά με 3-2 επί του Λεβαδειακού.
«Περιμέναμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο Λεβαδειακός είναι ομαδάρα και ο ΠΑΟΚ ξέμεινε από το ματς με την Μπραν. Βγήκε σωστή η νοοτροπία, μιας ομάδας που θέλει να κατακτήσει τον τίτλο, που θα κάνει τα πάντα. Για μένα ήταν έκπληξη να μην βγάλει τον Τάισον και να βγάλει τον Ντεσπόντοφ, αλλά δικαιώθηκε πανηγυρικά», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:
Διαβάστε επίσης...
«Τέτοιες νίκες περνάνε μηνύματα, δείχνουν πόσο θέλει ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Το βλέπει ο κόσμος, το βλέπουν όλοι μέσα στην ομάδα».
Έλληνας διαιτητής στο ντέρμπι Άρη-ΠΑΟΚ στο Κύπελλο
Έλληνας διαιτητής ορίστηκε στο μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ.
Ειδικότερα, το ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Τετάρτη (3/12, 21:30) θα διευθύνει ο Τάσος Παπαπέτρου, με τον Κροάτη Ιβάν Μπέμπεκ να βρίσκεται στο VAR.
Ποιοι σφυρίζουν Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ
Από εκεί και πέρα, στο Ελλάς Σύρου-Ολυμπιακός ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Κατοίκος, στο Παναθηναϊκός-Κηφισιά ο Βασίλης Φωτιάς και στο ΑΕΚ-ΟΦΗ ο Άγγελος Ευαγγέλου.
Σημειώνεται πως VAR έχει οριστεί μόνο στα παιχνίδια Άρης-ΠΑΟΚ, ΑΕΚ-ΟΦΗ και Παναθηναϊκός-Κηφισιά.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο