Σφυγμομέτρηση των ΑΕΚτζήδων για τις μεταγραφές Ριμπάλτα κάνει το Enwsi.gr.
Όπως αναφέρει, "το πρώτο μισό της σεζόν, ήταν μαγικό για την ΑΕΚ. Φτάνοντας στην διακοπή για τις γιορτές, η Ενωση είναι πρώτη στο πρωτάθλημα, έχει προκριθεί ήδη στα προημιτελικά του κυπέλλου (και μάλιστα από ιδιαίτερα βατό δρόμο ως τον τελικό), είναι ήδη στις «16» καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, ολοκληρώνοντας την τελική φάση του Κόνφερενς Λιγκ ως 3η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης.
Δεν το λες άσχημα, αλλά ξεκάθαρα δεν έχει κατακτηθεί ακόμα τίποτα και είναι δεδομένο πως υπάρχουν ανάγκες για να ενισχυθεί η ομάδα και να διεκδικήσει τους στόχους της ως το φινάλε της σεζόν.
Αλλωστε, ο Χαβιέρ Ριμπάλτα είχε πει το καλοκαίρι, πως χρειάζεται τρεις μεταγραφικές περιόδους, ώστε να φέρει την ΑΕΚ κοντά σε αυτό που έχει στο μυαλό του. Τα καλοκαιρινά αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά και συνέβαλαν τα μέγιστα για την πορεία της ΑΕΚ, τώρα άπαντες περιμένουν τις κινήσεις του αθλητικού διευθυντή της Ενωσης και στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Ριμπάλτα βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με την διοίκηση και τον Μάρκο Νίκολιτς, ξέρει καλά τι ψάχνει στην αγορά".
Στο τέλος το enwsi.gr καλεί τους Ενωσίτες να σταθούν στο πλευρό του Ριμπάλτα και να του δώσουν την δική τους εκτίμηση για την ιεράρχηση των μεταγραφικών προτεραιοτήτων.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο