Ο Διονύσης Δεσύλλας τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι όλος ο Παναθηναϊκός έχει εστιάσει στη νίκη στο κυριακάτικο ντέρμπι, έκανε μια πρώτη εκτίμηση για το βασικό σχήμα και έβαλε ένα κουίζ για τη Λεωφόρο.
Απόλυτη στόχευση από πλευράς Παναθηναϊκού στην επικράτηση απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.
Διαβάστε επίσης...
«Θέλει πολύ να το πάρει ο Παναθηναϊκός το ντέρμπι, τα έχουμε ξαναπεί έχει πολλούς λόγους. Έχει τρεις μέρες μπροστά του να δουλέψει σε φουλ ρυθμούς ο Μπενίτεθ. Θα δούμε για την 11άδα τι θα δοκιμάσει αυτό το διάστημα. Μια-δύο θέσεις θα παιχτούν, εκτός και αν έχει κάποια έκπληξη στο μυαλό του. Θεωρώ ότι ο Μπακασέτας έχει το προβάδισμα να παίξει δίπλα στον Τσιριβέγια, είναι ανοιχτό ποιος θα είναι πίσω από τον Τετέι, μαζί με τον Ταμπόρδα», επισήμανε μεταξύ άλλων.
Ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι η επιστροφή του Κοντούρη φαντάζει ως πιο πιθανή, σε αντίθεση με τους Τζούριτσιτς και Πάλμερ-Μπράουν, προκειμένου να μπει στην αποστολή του «τριφυλλιού».
Παράλληλα, ο Δεσύλλας σημείωσε ότι ο Ντέσερς έκανε την επέμβαση εδώ και 10 μέρες και από το καλοκαίρι θα αρχίσει να υπολογίζεται ξανά στον Παναθηναϊκό, με ορίζοντα τη νέα σεζόν.
Ακούστε το ηχητικό:
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο