Γιάκομπ Νέστρουπ: Σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι στη κορυφή της short list με 3 υποψήφιους προπονητές για τον Παναθηναϊκό. Μόλις 38 χρονών, τα έκλεισε πριν από δυο μήνες, πέρασε τα τελευταία 5 χρόνια στον πάγκο της Κοπεγχάγης.
Τον πρώτο χρόνο ως βοηθός και μετά, ως τις 29 Μαρτίου του τρέχοντος έτους, ως πρώτος προπονητής στη κορυφαία ομάδα της Δανίας, με την μεγαλύτερη πίεση για πρωτάθλημα και ευρωπαϊκή πορεία. Με την Κοπεγχάγη πρόλαβε να κάνει δυο φορές το νταμπλ!
Διαβάστε επίσης...
Θεωρείται πολύ ...ψαγμένη επιλογή ενώ σύμφωνα με πηγές από την ελληνική πιάτσα agents, o Nέστρουπ την περασμένη Τετάρτη ήταν στην Αθήνα για να μιλήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο (λέγεται μάλιστα πως βρέθηκε και στο "Καραϊσκάκης", στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός).
Ποιος εισηγήθηκε για τον Νέστρουπ στον Παναθηναϊκό
Πάμε και στο παρασύνθημα: πλασάρεται προς τα έξω πως ο Νέστρουπ είναι επιλογή του Μπαλντίνι αλλά δεδομένα Κοτσόλης και Ζέκα έχουν βάλει το... χεράκι τους. Άλλωστε οι δυο τελευταίοι είναι της απολύτου εμπιστοσύνης και εκτίμησης του Γιάννη Αλαφούζου,
Ανήκει στο μεγάλο δανέζικο μανατζερικό Γραφείο BTAM και είναι ομόσταβλος του Γκουστάβ Ίσακσεν, του 25χρονου διεθνή εξτρέμ της Λάτσιο, που το καλοκαίρι του 2024 απασχολούσε σοβαρά τον Ολυμπιακό.
Και κάτι τελευταίο , άκρως ιντριγκαδόρικο για... προσεχώς. Μεταγραφές του Νέεστρουπ στη Κοπεγχάχη ήταν τόσο ο Κοτάρκσι, όσο και ο Χατζηδιάκος! Και οι δυο, ο Κροάτης από τον Δεκέμβριο ενώ ο Ροδίτης στόπερ από παλαιότερα, βρίσκονται στα μεταγραφικά ραντάρ του "τριφυλλιού"!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο