Super League: Όπως ορίζει ο νόμος οι διαιτητές οφείλουν να υποβάλουν δήλωση περιουσιακής κατάστασης και να την κοινοποιούν στην ΕΕΑ, κάτι που έφερε... καμπάνες αφού στον διεθνή Χρήστο Βεργέτη και στον Δημήτρη Μόσχου επιβλήθηκε πρόστιμο 6.000 ευρώ και 1.000 ευρώ αντίστοιχα.

Έσκασε "καμπάνα" σε διαιτητές της SL λόγω πόθεν έσχες
Intime

Μάλιστα ο δεύτερος, που είναι υποψήφιος να γίνει διεθνής, υπέβαλε αίτηση ανάκλησης η οποία απορρίφθηκε, με τις συγκεκριμένες αποφάσεις να μπορούν να προσβληθούν στο Διαιτητικό Πρωτοδικείο Αθηνών. 

Παράλληλα στον διαιτητή Πέτρο Τσαγκαράκη της SL 2 επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και στους βοηθούς Νίκζα, Στάικο από 1.000 ευρώ, ενώ πρόσφατα είχαν κληθεί σε ακρόαση για τον ίδιο λόγο τα αλλοδαπά μέλη της ΚΕΔ και συγκεκριμένα οι Λανουά, Βαλέρι, Φερνάντεθ, που απαλλάχθηκαν, όπως και ο παρατηρητής της Super League Χαράλαμπος Καλογερόπουλος και ο διαιτητής SL 2, Παναγιώτης Τσιάρας.

Έσκασε "καμπάνα" σε διαιτητές της SL λόγω πόθεν έσχες
Intime