Σε αναζήτηση επιθετικού βρίσκεται μεταξύ άλλων ο ΠΑΟΚ και νέο δημοσίευμα από το εξωτερικό τον τοποθετεί δίπλα στο όνομα του Ρόμπι Ούρε.

Όπως αναφέρει στο "Χ" ο Άγγλος δημοσιογράφος, Μπεν Τζέικομπς, ο Δικέφαλος του Βορρά μαζί με την Σεβίλλη και την Λοριάν έχουν στο στόχαστρό τους τον Σκωτσέζο επιθετικό της Σίριους, ο οποίος πραγματοποιεί σπουδαία σεζόν μέχρι στιγμής.

Φοβερή σεζόν στη Σουηδία!

Συγκεκριμένα, ο 22χρονος στράικερ είναι εντυπωσιακός στα πρώτα 15 ματς με την σουηδική ομάδα, καθώς μετράει ισάριθμα γκολ, αλλά και δύο ασίστ, όντας ο καταλυτικότερος παράγοντας για την τρομερή πορεία της στην Allsvenskan (πρωτοπόρος με 14 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο).

Σύμφωνα με τον Τζέικομπς, ο Ούρε βρίσκεται στα ραντάρ και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων, εντούτοις ο ΠΑΟΚ μαζί με Σεβίλλη και Λοριάν του έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση.