Ο Ζοσέ Μουρίνιο ανέλαβε την Μπενφίκα και μια από τις πρώτες του ευχές είναι να δει τον Καρίμ Μπενζεμά στις τάξεις του .

Όπως γράφει το «France Goal», ο Πορτογάλος ειδικός έχει τη φιλοδοξία να φέρει έναν έμπειρο επιθετικό τον χειμώνα, ο οποίος θα ήταν ο ηγέτης αυτού του πρότζεκτ. Με την εμπειρία του, θα ήταν μια προέκταση του Μουρίνιο στο γήπεδο, και είναι ένας αποδεδειγμένα καλός σκόρερ που εγγυάται γκολ.

Βάζει... ζόρια στον Παυλίδη ο Μουρίνιο - Ποιόν επιθετικό θέλει στη Μπενφίκα

Ο Μπενζεμά μπήκε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Αλ Ιτιχάντ και η Μπενφίκα θα έπρεπε να πληρώσει μεταξύ πέντε και επτά εκατομμυρίων ευρώ για την ελευθερία του.

Αλλά οι Γάλλοι θα έπρεπε επίσης να κάνουν μια οικονομική θυσία, επειδή ο μισθός στη Λισαβόνα δεν θα ήταν καν κοντά σε αυτόν στη Σαουδική Αραβία.

Αν αυτή η μεταγραφή όντως πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο, η Μπενφίκα θα μπορούσε να τον εγγράψει για τους δύο εναπομείναντες αγώνες του Champions League. Σίγουρα και θα είναι μεγάλο... ζόρι για τον Παυλίδη για τη θέση του σέντερ φορ.