Facebook Pixel Μίκαελ Σουμάχερ: Σούπερ ανατροπή με Σουμάχερ - Το αποφάσισε η οικογένειά του - Νέα δεδομένα
| 2023-03-28 20:31:00

Σούπερ ανατροπή με Σουμάχερ - Το αποφάσισε η οικογένειά του - Νέα δεδομένα

Sportdog Team
Σούπερ ανατροπή με Σουμάχερ - Το αποφάσισε η οικογένειά του - Νέα δεδομένα

Εξελίξεις σχετικά με την κατάσταση του παλαίμαχου Γερμανού πιλότου της Φόρμουλα 1 μιας και η οικογένειά του αποφάσισε να προχωρήσει σε μια κίνηση που ελάχιστοι περίμεναν πριν από λίγο καιρό.

Μίκαελ Σουμάχερ: Νέα δεδομένα για τον πρώην πιλότο της Φόρμουλα 1 μιας και μετά τα το ατύχημα που είχε στις Άλπεις, που τον έχει καθηλώσει σε κρεβάτι, ο ίδιος βρίσκεται στο σπίτι του στην Ελβετία, το οποίο έχει μετατραπεί σε μίνι κλινική με απώτερο στόχο την αποκατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα όμως με όσα αναφέρει ο Τύπος της Ισπανίας ο επτά φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής μαζί με την οικογένειά του πρόκειται να μετακομίσει στην Μαγιόρκα ώστε να συνεχιστεί εκεί η αποκατάστασή του, μιας και οι άνθρωποι γύρω του θεωρούν πως το πιο θερμό κλίμα στη Νότια Ευρώπη είναι πιθανό να συμβάλει στην γρηγορότερη θεραπεία του.

Όπως έγινε γνωστό η βίλα που θα διαμένει ο Μίκαελ Σουμάχερ βρίσκεται μακριά από τα φώτα των αστικών σημείων του ισπανικού νησιού, έχει κοστίσει 26 εκατομμύρια δολάρια και περιλαμβάνει ελικοδρόμιο, πισίνες και θέα στη θάλασσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μελισσανίδης: "Πάρε και τον Άρη Βαγγέλη..." - "Μέχρι τέλους" ο Μαρινάκης - ΠΑΟ όπως... ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags