Facebook Pixel Με τέτοιον Μήτρογλου πάει Ρίο! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2013-08-14 23:24:00

Με τέτοιον Μήτρογλου πάει Ρίο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τέτοιον Μήτρογλου πάει Ρίο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με δύο γκολάρες του Κώστα Μήτρογλου η Ελλάδα νίκησε με 2-0 την Αυστρία στο Σάλτσμπουργκ, δείχνοντας καλή εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο.

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της η Εθνική ομάδα έδωσε ενόψει των προκριματικών για το Μουντιάλ ένα δυνατό φιλικό κόντρα στην Αυστρία, με τον Φερνάντο Σάντος να βλέπει σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που ακολουθεί.

Οι αυστριακοί πάντως μπήκαν με φόρα και μάλιστα είχαν δοκάρι με τον Αλάμπα από εκτέλεση φάουλ στο 17΄, με τον Καρνέζη να βρίσκει την μπάλα και με τη βοήθεια του δοκαριού να μένει το 0-0.

Η Ελλάδα πάντως κατάφερε να χτυπήσει στη κόντρα και στο 39΄ με την μπαλιά του Κατσουράνη πίσω από την σέντρα, με τον Μήτρογλου να μένει όρθιος και απέναντι από τον Άλμερ πλάσαρε σωστά για το 1-0!

Έτσι το ημίχρονο έκλεισε με την Εθνική μας να είναι μπροστά στο σκορ, δίχως να έχει κάνει καλή εμφάνιση στα πρώτα 45λεπτά με την αμυντική λειτουργία να δείχνει πολλές φορές τα κενά της.

Όπως ήταν λογικό στην επανάληψη έγιναν αρκετές αλλαγές και από τις δύο ομάδες, με τον Ίβανσιτς να είναι ο πιο κινητικός από τους γηπεδούχους, αλλά η είσοδος του Νίνη και του Τζιόλη από την ελληνική πλευρά έδωσε περισσότερες λύσεις στην επίθεση.

Στο 67΄ λοιπόν ήρθε και το δεύτερο τέρμα και πάλι με σκόρερ των Κώστα Μήτρογλου με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Η Ελλάδα μάλιστα είχε και δοκάρι με τον Τζιόλη στο 72΄ και έδειχνε στο δεύτερο ημίχρονο πως πατούσε καλύτερα στην αρένα του Σάλτσμπουργκ.

Τα δοκάρια... έσπασαν στο Σάλτσμπουργκ καθώς και ο Χολέμπας στο 83΄ με βολίδα έξω από την περιοχή του Άλμερ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι τους αυστριακού τερματοφύλακα. Τελικά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε με 2-0 και η εικόνα της ήταν αρκετά θετική στο δεύτερο μέρος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags