Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φέρνει... φονιά στο ΟΑΚΑ - Απόφαση για Μήτογλου - "Βουίζει η πιάτσα" για Έλληνα ψηλό!
Μπάσκετ
| 2023-01-28 23:30:00

Φέρνει... φονιά στο ΟΑΚΑ - Απόφαση για Μήτογλου - "Βουίζει η πιάτσα" για Έλληνα ψηλό!

του Pick n' Scroll
Φέρνει... φονιά στο ΟΑΚΑ - Απόφαση για Μήτογλου - "Βουίζει η πιάτσα" για Έλληνα ψηλό!

Δυναμώνει με σουτέρ κλάσης ο Παναθηναϊκός. Ο παίκτης που καταφτάνει ΟΑΚΑ και ήθελε ο Ολυμπιακός, το συνεχές "φλερτ" με Μήτογλου και το όνομα-έκπληξη Έλληνα ψηλού, που "έσκασε" στο "πράσινο" ρεπορτάζ.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το θαύμα του με την Ζαλγκίρις, πριν από λίγο δεν είχε κανένα πρόβλημα με τον Ιωνικό και πλέον προχωράει για τα δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια, που έχει στην Ισπανία με την Ρεάλ και την Μπασκόνια.

Θα παλέψει στην Ιβηρική Χερσόνησο για το καλύτερο δυνατό, το μυαλό του, όμως, περισσότερο τρέχει στο φάιναλ-έιτ του Κυπέλλου, που θα γίνει στην Κρήτη. Και αυτό γιατί εκεί μπορεί να καταφέρει χτύπημα απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες είναι καλύτεροι και σε μία σειρά αγώνων με τους Πράσινους έχουν σαφώς το πάνω χέρι. Σε ένα παιχνίδι, όμως, μία και έξω όλα μπορούν να γίνουν. Νοκ-άουτ είναι για να εξηγούμαστε το παιχνίδι του Κυπέλλου.

 

Οι «αιώνιοι» αν συναντηθούν στην Κρήτη, αυτό θα γίνει μόνο στον ημιτελικό του event. Και ο Παναθηναϊκός θέλει να πάει εκεί όσο πιο δυνατός γίνεται, για αυτό άλλωστε προσπαθεί να πάρει τον σπουδαίο σουτέρ, Ματ Τόμας. Ο Τόμας είναι επιπέδου Μπίλι Μπάρον της Αρμάνι και Κάιλ Κούριτς της Μπαρτσελόνα. Είναι «φονιάς» και συν τοις άλλοις δεν θα χρειαστεί χρόνος προσαρμογής καθώς παλιότερα είχε παίξει στην Ευρώπη.

Ο Τόμας στο παρελθόν έχει απασχολήσει και τον Ολυμπιακό, χωρίς, όμως, να προχωρήσουν πολύ οι δύο πλευρές.

Αν πάρει ο Παναθηναϊκός τον Αμερικάνο σουτέρ, δεν θα είναι η τελευταία του μεταγραφή για την τρέχουσα σεζόν. Θέλει να πάρει και έναν ακόμη παίκτη και το ιδανικό θα είναι αυτός να είναι ο Ντίνος Μήτογλου. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται η απόφαση για την τιμωρία του διεθνούς παίκτη και στον Παναθηναϊκό περιμένουν πώς και πώς.

Πάντως, δουλεύουν και άλλες περιπτώσεις γνωρίζοντας ότι η περίπτωση του Μήτογλου είναι πολύ δύσκολη.

Ακούστηκε το όνομα του Τσαλμπούρη, που είναι στην Μπέτις, αλλά δύσκολα θα προχωρήσει κάτι τέτοιο καθώς μάλιστα δεν πρόκειται για παίκτη, που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω σε σχέση με τους υπάρχοντες ψηλούς του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κούρσα" Τόμας-Γκάλογουεϊ για ΠΑΟ - Η... καψούρα Μπαρτζώκα στο ΟΑΚΑ - Σκάει ηχηρή αποχώρηση!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags