Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πριν από μερικές μέρες με την Αρμάνι, ο Ολυμπιακός θα συναντηθεί με τους Ιταλούς σε μερικές μέρες στο Μιλάνο. Η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα μας απασχολεί αγωνιστικά, αλλά θα μας απασχολήσει και μεταγραφικά το καλοκαίρι.

Στην Αρμάνι αναμένονται μεγάλες αλλαγές σε λίγους μήνες, αφού τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά φέτος στην Ευρωλίγκα. Ο αποκλεισμός είναι βέβαιος, η εικόνα αγγίζει το άθλιο.

Παίκτες θα φύγουν, παίκτες θα πάνε, πράγματα, δηλαδή, που είναι συνηθισμένα, αλλά το καλοκαίρι, που έρχεται, θα είναι πολύ πιο έντονο. Ανάμεσα σε αυτούς, που θα φύγουν, μπορεί να είναι και ο Ναζ Μήτρου-Λόνγκ, που σε σύντομο διάστημα αναμένεται να έχει στα χέρια του το ελληνικό διαβατήριο. Είναι ένας παίκτης, που είχε απασχολήσει παλιότερα τον Παναθηναϊκό, αν πάρει το διαβατήριο σύντομα, είναι σίγουρο ότι θα τον απασχολήσει και πάλι. Με την προϋπόθεση (που είναι πολύ πιθανή) να μην τον κρατήσει η Αρμάνι.

Τους Ελληνες από το πάνω ράφι τους ψάχνεις με το κυάλι, επομένως αν γίνουν όλα αυτά, που αναφέραμε, για τον Μήτρου-Λονγκ, θα είναι μία εκλεκτή επιλογή για τους «πράσινους». Είναι άλλωστε ένας παίκτης πολύ καλής ποιότητας και με μεγάλη εμπειρία πλέον, αφού πέραν του ΝΒΑ, έχει και τις δύο χρονιές με την Μπρέσια και την Αρμάνι.

Ο Παναθηναϊκός θα ήθελε σαφώς να μπορέσει να πάρει και τον Κέβιν Πάνγκος από την ιταλική ομάδα. Ο Πάνγκος, όμως, που προς το παρόν είναι τραυματίας, έχει συμβόλαιο με την Αρμάνι και συν τοις άλλοις είναι και πολύ ακριβός. Το κασέ του είναι πολύ υψηλό, αν και αυτό, που ακούγεται έντονα είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει πολύ καλό μπάτζετ του χρόνου.

Και επιβάλλεται να πάρει έναν πλέι-μέικερ κλάσης, για αυτό γράψαμε και τις προηγούμενες μέρες τα ονόματα των Αργεντίνων Βιλντόζα, Καμπάτσο και Λαπροβίτολα, παικτών, που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Το πιο σίγουρο από όλα είναι ότι ο Παναθηναϊκός του χρόνου δεν θα έχει καμία σχέση με όσα ζει φέτος και γενικώς τα τελευταία χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δικαίωση Μπαρτζώκα μετά τον Σπανούλη - Σάρας ή Λάσο για ΠΑΟ - Αλλάζει τον Μπέικον ο Σερέλης"