Facebook Pixel Μία από τις πιο πετυχημένες μεταγραφές της χρονιάς - Έρχεται με φόρα ο... νέος Κωνσταντέλιας
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-05 23:19:00

Μία από τις πιο πετυχημένες μεταγραφές της χρονιάς - Έρχεται με φόρα ο... νέος Κωνσταντέλιας

Sportdog Team
Μία από τις πιο πετυχημένες μεταγραφές της χρονιάς - Έρχεται με φόρα ο... νέος Κωνσταντέλιας

Ο ΠΑΟΚ πήρε μια αρκετά άνετη νίκη ενάντια στον Ιωνικό, μιας και τον διέλυσε με 6-0, σε ένα ματς που βγάζει αρκετά συμπεράσματα, κυρίως για δύο... πρόσωπα!

Παρά την μαυρίλα και την στεναχώρια που έχει όλος ο κόσμος, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να προσφέρει χαρά στους οπαδούς της ομάδας του, έστω και για 90΄ αγωνιστικά λεπτά και το κατάφερε αυτό στον απόλυτο βαθμό.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε ότι ήθελε κόντρα στον Ιωνικό και δεν χωρούν πολλά να σχολιαστούν για τη διαφορά των δύο ομάδων, τουλάχιστον σε αυτό το ματς, μιας και το σκορ ήταν στο 4-0 στο 30΄. Κάπως έτσι η ανάλυση του ματς περνάει σε δεύτερη μοίρα και έχει περισσότερο ενδιαφέρον να εστιάσουμε σε πρόσωπα!

Με το δεδομένο πως ο Κωνσταντέλιας έχει ήδη... αποθεωθεί αρκετά (ενώ έβαλε και γκολ σήμερα, το 2ο του για φέτος, στα γενέθλια του) θα εστιάσουμε στους Νάρεϊ και Τζίμα. Για όποιον δεν το έχει καταλάβει ο Νάρεϊ εξελίσσεται στην ίσως πιο value for money μεταγραφή της φετινής Σούπερ Λιγκ, μιας και έχει καταφέρει σε 28 αγώνες με την ασπρόμαυρη φανέλα να μετράει 5 γκολ και 10 ασίστ με ορισμένες εξαιρετικές εμπνεύσεις και με τις 9 ασίστ που έχει φτάσει στο πρωτάθλημα, είναι και το φαβορί για να είναι και ο κορυφαίος πασέρ της Λίγκας.

Πρόκειται για έναν... πιστό στρατιώτη του Λουτσέσκου, ο οποίος με το που τον έφερε τον... έχρισε σέντερ φορ, ενώ τον έχει βάλει και ως αριστερό εξτρέμ, πέρα από τα δεξιά που παίζει παραδοσιακά. Μάλιστα, κάνει μια από τις πιο παραγωγιές του χρονιές και θέλει 6 γκολ και 5 ασίστ για να είναι ο ΠΑΟΚ η πιο παραγωγική του ομάδα σε νούμερα.

Ο ΠΑΟΚ τον είχε αποκτήσει με 1.5 εκατ. ευρώ και μπορεί να φαντάζει δύσκολο να τον μοσχοπουλήσει, ωστόσο το γεγονός ότι είναι 28 ετών δίνει την ευκαιρία στον Λουτσέσκου να τον έχει ως βασικό πυλώνα της ομάδας που ετοιμάζει για τα επόμενα χρόνια. Σε μια ομάδα που θα έχουν θέση και παιδιά όπως ο Κουλιεράκης, ο Κωνσταντέλιας και ο Τζίμας.

Όπως καταλαβαίνετε το πρόσωπο της ημέρας ήταν θέλοντας και... μη ο νεαρός Στέφανος Τζίμας, ο οποίος θα θυμάται το ματς με τον Ιωνικό σε όλη του την ζωή. Πρόκειται για τον σέντερ φορ της δεύτερης ομάδας που έχει γεννηθεί τον Γενάρη του 2006 και με το γκολ που έβαλε έσπασε ένα ιστορικό ρεκόρ του Κούδα.

Το ρεκόρ που έσπασε

Σε ηλικία 17 ετών και 2 μηνών έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ, σπάζοντας το ρεκόρ της εμβληματικής μορφής του Δικεφάλου, Γιώργο Κούδα. Ο «Μέγας Αλέξανδρος» του ελληνικού ποδοσφαίρου είχε σκοράρει σε ηλικία 17 ετών, 4 μηνών και 9 ημερών και κατείχε μέχρι και σήμερα το σχετικό ρεκόρ.

Τον έχει... δέσει ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ φρόντισε τον Δεκέμβριο να του ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025 ενώ μιλάμε για παίκτη με ηγετικά χαρακτηριστικά, μιας και ήταν αρχηγός της γαλανόλευκης, τόσο με την Κ16 όσο και με την Κ17 και ενώ ήδη έχει προλάβει να βάλει 9 γκολ σε 16 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Πέρα από το γκολ με την πρώτη ομάδα, ο Τζίμας φέτος έχει ήδη 4 γκολ με την δεύτερη ομάδα, αλλά και μία ασίστ!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το… σκάνδαλο Γιουβέντους "χαλάει" deal του ΠΑΟΚ - Μέχρι 20 εκατομμύρια - "Βασικός με Γκασπερίνι"!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags