Facebook Pixel Ολυμπιακός: Η "μαύρη λίστα" Μπαρτζώκα - Φεύγουν 4 παίκτες από Ολυμπιακό - Φέρνει... μεταγραφή-ανακάλυψη!
Μπάσκετ
| 2023-03-18 17:40:00

Η "μαύρη λίστα" Μπαρτζώκα - Φεύγουν 4 παίκτες από Ολυμπιακό - Φέρνει... μεταγραφή-ανακάλυψη!

του Pick n' Scroll
Η "μαύρη λίστα" Μπαρτζώκα - Φεύγουν 4 παίκτες από Ολυμπιακό - Φέρνει... μεταγραφή-ανακάλυψη!

Αλλαγές στο ρόστερ ακόμα και αν φέτος τα σαρώσει όλα η ομάδα του Πειραιά. Ποιοι είναι οι παίκτες που δεν ταιριάζουν στα πλάνα του Έλληνα προπονητή και αποχωρούν, τι συμβαίνει με τα συμβόλαια των Βεζένκοφ-Σλούκα και ποιο είναι το νέο όνομα στη μεταγραφική λίστα.

Ο Ολυμπιακός έδειξε για μία ακόμη φορά τον χαρακτήρα και την ποιότητά του το βράδυ της Πέμπτης, όταν και πήρε το πολύ δύσκολο παιχνίδι του Κάουνας με την Ζαλγκίρις. Οι Πειραιώτες είναι στη πρώτη θέση, εκεί θέλουν να παραμείνουν μέχρι το τέλος της ρέγκιουλαρ-σίζον και βέβαια να κατακτήσουν την κούπα στο τέλος του δρόμου. Κάτι, που είναι μέσα στις δυνατότητές τους.

Ως πολύ μεγάλο σωματείο που είναι ο Ολυμπιακός έχει το μυαλό του και στην επόμενη χρονιά, αφού θεωρείται σίγουρο ότι θα έχει το λιγότερο 3 με 4 αλλαγές στο ρόστερ του. Το πλέον σίγουρο είναι ότι θα αλλάξει η φροντ-λάιν. Από Φαλ, Μπολομπόι και Μπλακ μόνο ο Φαλ είναι σίγουρο ότι θα μείνει. Από τους άλλους δύο θα φύγει τουλάχιστον ένας. Για να μην πούμε και οι δύο.

Οι Πειραιώτες σκαλίζουν την αγορά, ώστε να είναι έτοιμοι το καλοκαίρι για αυτή την περίπτωση. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο είναι μία λύση καθώς μάλιστα θα υπάρξει πρόβλημα με τα ελληνικά διαβατήρια, αν φύγει ο Βεζένκοφ αλλά και ο Σλούκας.

Ο Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του εξετάζουν και περιπτώσεις ξένων «5αριών», πέραν του Νίκολα Μιλουτίνοφ, που είναι ένα ενδεχόμενο.

Δεν θα πρέπει να εκπλαγεί κανείς αν ο Ολυμπιακός πάει σε έναν παίκτη-λαχείο, όπως είχε κάνει πιο παλιά με τον Χασάν Μάρτιν. Έναν παίκτη, δηλαδή, σαν τον Ταϊρίκ Τζόουνς, που κάνει πολύ καλή χρονιά με την Τουρκ Τέλεκομ. Είναι σέντερ, που ξέρει να βάζει την μπάλα στο καλάθι, αλλά είναι και αποδοτικός ριμπάουντερ.

Είναι και σε καλή ηλικία, αφού σε λίγο καιρό μπαίνει στα 27 του χρόνια.

Το δίκτυο της πειραϊκής ομάδας έχει παντού στραμμένα τα βλέμματά του, αλλά αυτό, που θέλουν πρώτιστα είναι να μείνουν στην βάση τους και μετά το καλοκαίρι ο Βεζένκοφ με τον Σλούκα. Κάτι, που δεν θα είναι εύκολο, ειδικά για τον πρώτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μιλουτίνοφ για Ολυμπιακό και... ΠΑΟ - Πρώτη "διαφωνία" Αγγελόπουλων στο οικονομικό με Έλληνα άσο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags