Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Μπαρτζώκας: "Μπράβο στον Παναθηναϊκό - Μην γελιόμαστε..." - Αποκάλυψη για τον τραυματισμό Σλούκα
Μπάσκετ
| 2023-03-19 19:20:00

Μπαρτζώκας: "Μπράβο στον Παναθηναϊκό - Μην γελιόμαστε..." - Αποκάλυψη για τον τραυματισμό Σλούκα

Sportdog Team
Μπαρτζώκας: "Μπράβο στον Παναθηναϊκό - Μην γελιόμαστε..." - Αποκάλυψη για τον τραυματισμό Σλούκα

Πού στάθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού μετά τη νίκη στο ΟΑΚΑ και γιατί έδωσε τα εύσημα στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πήρε μία σημαντική νίκη γοήτρου στο ντέρμπι, έδωσε τα εύσημα στον Παναθηναϊκό επειδή δεν παράτησε το παιχνίδι και ξεκαθάρισε ότι ο τραυματισμός του Σλούκα δεν είναι σοβαρός.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:
Για το αν ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα: «Δεν είμαι σίγουρος, γιατί είχαμε πολλές ευκαιρίες να καθαρίσουμε νωρίτερα, αλλά τελικά έγινε δύσκολα με το σουτ του Μπέικον που μας έβαλε πίεση. Ήταν ένα παιχνίδι που δεν έχει τόσο μεγάλη βαθμολογική σημασία, μην κρυβόμαστε, θεωρούμε ότι είχαμε πάρει το πλεονέκτημα, αλλά για λόγους γοήτρου πάντα θες να κερδίζεις και για αυτό είναι σημαντικό»

Για το ότι έδειξε αντίδραση: «Έχουμε καλή ομάδα, έχει αποδειχτεί επανειλημμένως. Θέλαμε να βάλουμε τον Σλούκα να παίξει για να βρει ρυθμό.

Για το αν είχε πρόβλημα ο Κώστας Σλούκας στο τέλος: «Είχε στη γάμπα του ένα πρόβλημα, αλλά νομίζω δεν θα είναι κάτι σοβαρό, πιο πολύ να προστατευτεί ήθελε».

Για τη συνέχεια στην Ευρωλίγκα: «Είμαστε πρώτοι στην Ευρωλίγκα πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος. Παλεύουμε για το πλεονέκτημα έδρας, που είναι πολύ σημαντικό επίτευγμα για την ομάδα μας. Στόχο είχαμε να περάσουμε στους οκτώ και όπως βλέπετε έχουμε πάει καλύτερα. Έχουμε καλή ομάδα και θα κυνηγήσουμε μέχρι τέλους το πλεονέκτημα»
 

Εν συνεχεία ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε τα εξής στη συνέντευξη Τύπου:

«Έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, που ενώ ήμασταν σε διψήφια διαφορά σχεδόν σε όλο το ματς από λάθη μας. Ο Παναθηναϊκός δεν το παράτησε το ματς και επέστρεψε και μπράβο του. Το ματς δεν είχε κάποιο βαθμολογικό κίνητρο και θέλαμε και να ξεκουραστούμε παίκτες, όπως ο Σλούκας. Μην γελιομαστε πλέον έχει κλειδώσει και η πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και συνεχίζουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η τελευταία φάση που έκρινε το ντέρμπι - Φωνάζει για φάουλ ο Παναθηναϊκός! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags