Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Αντιπαράθεση Ζέρβα-Πετρίδη: "Ξεκάθαρο λάθος στην τελευταία φάση - Βήματα πριν το φάουλ σε Παπαγιάννη"
Μπάσκετ
| 2023-03-20 15:38:00

Αντιπαράθεση Ζέρβα-Πετρίδη: "Ξεκάθαρο λάθος στην τελευταία φάση - Βήματα πριν το φάουλ σε Παπαγιάννη"

Sportdog Team
Αντιπαράθεση Ζέρβα-Πετρίδη: "Ξεκάθαρο λάθος στην τελευταία φάση - Βήματα πριν το φάουλ σε Παπαγιάννη"

Τι είπαν Γιώργος Πετρίδης και Νίκος Ζέρβας σχολιάζοντας το μπασκετικό ντέρμπι «αιωνίων» και τη διαιτησία.

Γιώργος Πετρίδης και Νίκος Ζέρβας μίλησαν στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το ντέρμπι «αιωνίων» στο μπάσκετ (74-76) και την συζήτηση που σήκωσε για την διαιτησία.

«Είναι ξεκάθαρο λάθος στην τελευταία φάση, όπως έγινε και στο ΣΕΦ πάνω στον Μπέικον. Δεν άφησαν τον Παναθηναϊκό να διεκδικήσει τη νίκη», ανέφερε ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού: «Έχει πράγματα να κρατήσει η ομάδα, πάντως. Έχασε τον Πονίτκα την Πέμπτη, έχασε προσωρινά τον Μπέικον και παρότι βρέθηκε στο -12 επέστρεψε στο ματς. Τιμά τον Αμερικανό ότι ήθελε πολύ να παίξει παρά το διάστρεμμα. Στο τέλος χάθηκε το ματς στις λεπτομέρειες. Ο Σερέλης έχει κερδίσει την ομάδα και φαίνεται από την απόδοση παικτών όπως ο Γκριγκόνις και ο Μαντζούκας», πρόσθεσε.

 

«Είναι φάουλ στον Παπαγιάννη, αλλά πριν από αυτή τη φάση υπάρχουν καθαρά βήματα του Γκριγκόνις και ένα ανύπαρκτο φάουλ που σφυρίχτηκε στον Λαρεντζάκη. Στέκονται στην τελευταία φάση όσοι μέχρι πριν λίγα χρόνια τα έβλεπαν όλα καλά στην ελληνική διαιτησία», σημείωσε με την πλευρά του ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού.

«Το πιο δύσκολο για τον Ολυμπιακό ήταν να βρει κίνητρο έχοντας εξασφαλίσει το πλεονέκτημα και εν μέσω τόσο φορτωμένου προγράμματος. Το πρώτο ροτέισον ήταν πνευματικά άδειο και ο Παναθηναϊκός ήταν πάρα πολύ καλύτερος από τα προηγούμενα παιχνίδια. Ο ΜακΚίσικ με τον Λαρεντζάκη ήταν οι κορυφαίοι, ήταν πολύ καλός ο Μπολομπόι και ο Σλούκας βοήθησε πολύ στη δημιουργία», συμπλήρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστιες αλλαγές στον ΠΑΟ μετά τον Ολυμπιακό - Έρχεται top κόουτς, Βιλντόζα, Καμπάτσο και... NBAer!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags