Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ποια Μπάρτσα; Ο ΠΑΟ μία… ανάσα από κορυφαίο όνομα της Euroleague - Σίγουρος ο Γιαννακόπουλος
Μπάσκετ
| 2023-03-23 23:00:00

Ποια Μπάρτσα; Ο ΠΑΟ μία… ανάσα από κορυφαίο όνομα της Euroleague - Σίγουρος ο Γιαννακόπουλος

του Pick n' Scroll
Ποια Μπάρτσα; Ο ΠΑΟ μία… ανάσα από κορυφαίο όνομα της Euroleague - Σίγουρος ο Γιαννακόπουλος

Οι Πράσινοι "δουλεύουν" ήδη την ομάδα για τη νέα σεζόν, στην οποία θα έχουν νέο προπονητή (μεγάλο όνομα) και παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Ποιοι είναι στην πράσινη λίστα, τι συμβαίνει με τους Έλληνες και ποιος είναι έτοιμος να υπογράψει;

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν άσχημος, δεν ήταν, όμως, και τόσο καλός, ώστε να νικήσει την ούτως ή άλλως ποιοτικότερη Μπαρτσελόνα. Οι Πράσινοι έχασαν για μία ακόμη φορά από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για τον επιπλέον λόγο ότι έπαιξαν και χωρίς δύο βασικά τους στελέχη, τον Μπέικον και τον Πονίτκα, που είναι τραυματίες. Συν τοις άλλοις έπαιξε με πρόβλημα στη κνήμη ο Πάρις Λι.

Η Μπαρτσελόνα από την πλευρά της με αυτή τη νίκη έκανε ένα ακόμη βήμα για να κατακτήσει το πλεονέκτημα της έδρας. Την διαφορά έκανε ο Νίκολα Μίροτιτς με τους 26 πόντους, που πέτυχε. Την έκανε ένας παίκτης, που στοιχίζει όσο το μισό μπάτζετ του Παναθηναϊκού.

Οι Πράσινοι αυτό θέλουν τη νέα χρονιά. Να έχουν παίκτες όχι τόσο ακριβούς όσο ο Μίροτιτς, αλλά από το πάνω ράφι. Παίκτες σαν τον Βιλντόζα, τον Καμπάτσο και τον Λεζόρ. Και επίσης να έχουν εκλεκτούς Ελληνες παίκτες. Οπως τον Μήτογλου, τον Παπαπέτρου και τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος είναι κοντά στο να πάρει το ελληνικό διαβατήριο.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να τελειώσει την σεζόν όσο καλύτερα γίνεται, αλλά κακά τα ψέματα μεγάλο μέρος του μυαλού του είναι στην επόμενη χρονιά. Κάτι, που φαίνεται και από τα ποσταρίσματα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος είναι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας του.

Το ποιος θα είναι ο νέος προπονητής κανείς δεν ξέρει, ήδη, όμως, κλείνουν οι πρώτοι παίκτες για την επόμενη σεζόν. Ακούγεται έντονα μάλιστα ότι έχει ήδη προχωρήσει πολύ του Λούκα Βιλντόζα του Ερυθρού Αστέρα.

Οι «πράσινοι» θέλουν να φύγει και αυτή η χρονιά και η τελευταία τριετία να μπει στο ντουλάπι. Και να αρχίσουν να ξαναζούν μέρες του παρελθόντος με τίτλους και εξαιρετικές πορείες στην Ευρωλίγκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πιο ακριβό ρόστερ επί Γιαννακόπουλου στον ΠΑΟ - Αυτό θα είναι το μπάτζετ - Παίκτες από το "πάνω ράφι"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags