Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δεν έχει περιθώρια ο Σερέλης - Δύο πρώην του Ολυμπιακού στη λίστα - "Εκκαθάριση" το καλοκαίρι, τρεις μένουν, ποιοι φεύγουν
Μπάσκετ
| 2023-03-25 23:20:00

Δεν έχει περιθώρια ο Σερέλης - Δύο πρώην του Ολυμπιακού στη λίστα - "Εκκαθάριση" το καλοκαίρι, τρεις μένουν, ποιοι φεύγουν

του Pick n' Scroll
Δεν έχει περιθώρια ο Σερέλης - Δύο πρώην του Ολυμπιακού στη λίστα - "Εκκαθάριση" το καλοκαίρι, τρεις μένουν, ποιοι φεύγουν

Οι ανορθογραφίες των Πράσινων και τα περιθώρια που στενεύουν για Σερέλη. "Σκούπα" το καλοκαίρι στο Τριφύλλι, με τρεις ξένους να έχουν προβάδισμα παραμονής και τους υπόλοιπους να βλέπουν έξοδο. Τι θα γίνει με Μπέικον και το ενδιαφέρον για πρώην παίκτες του Ολυμπιακού.

Πολύ μεγάλο παιχνίδι έγινε πριν από λίγο στα Λιόσια με την ΑΕΚ να κερδίζει δίκαια τον Παναθηναϊκό και να σκορπάει απέραντη χαρά στους φίλους της. Ηταν η μεγαλύτερη φετινή νίκη για την ομάδα του Ηλία Καντζούρη και παίρνει μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς ότι έλειπαν δύο βασικά της επιθετικά όπλα, ο Στρέλνιεκς και ο Ουίλιαμς. Η ΑΕΚ πλέον με την επιστροφή του Ουίλιαμς θα γίνει πιο δυνατή και ελπίζει ακόμη και σε πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του είχε δείξει καλά στοιχεία με Ερυθρό Αστέρα, Βιλερμπάν και Μπαρτσελόνα. Στο ενδιάμεσο, όμως, και στο πρωτάθλημα έχασε τόσο από τον ΠΑΟΚ όσο και πριν από λίγο από την ΑΕΚ. Ο Χρήστος Σερέλης προσπαθεί να φτιάξει τις ανορθογραφίες του Ντέγιαν Ράντονιτς, αλλά δεν έχει και πολλά περιθώρια, κάτι, που φάνηκε και στα Λιόσια.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ μάλιστα ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε μπάσκετ. Εδινε την μπάλα στον Μπέικον και κάποιες φορές στον Γκριγκόνις και ποντάριζε στην ικανότητά τους. Μέχρι ενός σημείου, αυτό έφερνε αποτέλεσμα. Στο τέλος, όμως, κέρδισε η ομάδα και που το ήθελε περισσότερο και που στηρίχτηκε στο ομαδικό μπάσκετ.

Οι «πράσινοι», πάντως, όπως είναι γνωστό έχουν στρέψει εν πολλοίς το βλέμμα τους στην επόμενη χρονιά. Τα ονόματα των Βιλντόζα, Καμπάτσο και Λεζόρ είναι ήδη γνωστό ότι ενδιαφέρουν, ενώ από τους παίκτες του τρέχοντος ρόστερ έχουν τύχη να μείνουν, όσον αφορά στους ξένους, ο Γκριγκόνις, ο Πονίτκα και ο Λι. Ο Γκουντάιτις θα φύγει μόλις τελειώσει η χρονιά, ο Ουόλτερς το ίδιο, όπως και ο Ουίλιαμς. Για τον Μπέικον θα αποφασίσει ο νέος προπονητής, όπως και για τον Τόμας.

Για το νέο ρόστερ θα εξαρτηθούν πολλά και από το τι θα κάνει ο Παπαγιάννης, που μένει ελεύθερος τον Ιούνιο, ενώ στη λίστα ενδιαφέροντος του εξάστερου θα πρέπει να μπουν και τα ονόματα των πρώην παικτών του Ολυμπιακού, ΛεΝτέι και Πάντερ, που φέτος κάνουν σπουδαία πράγματα με την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Παναθηναϊκός θα ψωνίσει από το πάνω ράφι και οι δύο Αμερικάνοι της Παρτίζαν δεν μπορούν να μην προκαλούν ενδιαφέρον. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αταμάν και Λάσο αρμόζουν στον ΠΑΟ - Λεφτά στο πηγάδι - Ξεκάθαρο φαβορί ο Ολυμπιακός, αλλά..."

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags